Zámbó Krisztián így herdálta el 150 milliós örökségét: durva, mikbe keveredett

Zámbó Krisztiánra az édesapja hatalmas vagyont hagyott, de a hirtelen jött pénzzel nem tudott mit kezdeni.

zámbó-krisztián-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2001. január 2-án tragikus hír rázta meg hazánkat, az ország egyik kedvenc énekese, Zámbó Jimmy elhunyt. Zámbó Krisztián akkor 21 éves volt: édesapja elvesztése mély depresszióba taszította.

Hajdú Péter YouTube-csatornája Frizbi TV vendégeként úgy kezdte a beszélgetést, még soha ennyire őszintén nem ment bele múltja részleteibe, mint ahogy ezúttal kész rá. Továbbá leszögezte, nem valószínű, hogy valaha újra interjút adna a témában.

Zámbó Krisztián öröksége

A beszélgetés A Király című sorozat kapcsán készült, amelyben Zámbó Krisztián karaktere - akit Georgita Máté Dezső személyesít meg - többször feltűnik. 

Balhés, bulizós kamasznak és fiatal felnőttnek ábrázolták a készítők, elárulta, ez nagyjából fedte a valóságot, annyi különbséggel, hogy életének legsötétebb időszakai azután voltak, hogy elvesztette az édesapját. Drogproblémákkal küzdött - démonaival azután sikerült leszámolnia, hogy megismerte párját, Zsuzsikát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az örökségét is ekkor kapta meg. Fiatalon még fogalma sem volt arról, mit kezdjen a hatalmas összeggel.

- Nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy meghalt édesapám. Óriási depresszióban voltam. Nagyon egyedül voltam. Egyszer csak egy hatalmas összeg került a kezembe, nem tudtam vele mit kezdeni. 

Hajdú Péter rákérdezett, mekkora összegről van szó. Az énekes becslése szerint tíz év alatt nagyjából 150 milliót költhetett abból a pénzből, amit Zámbó Jimmy hagyott rá.

- Azóta persze jöttek még összegek, jogdíjak innen-onnan, de már hál’ istennek megtanultam spórolni.

zámbó
Fotó: YouTube/Frizbi TV

A balhés éveire is kitért, már gyerekként durva dolgokba keveredett. Barátaival előfordult, hogy loptak, sőt egy lakásba is betört.

- Piti dolgokat csináltam, például lopkodtunk. Betörtem egy lakásba, zsírkrétákat loptam. 12-13 éves gyerek voltam. Többször beidéztek, de nem tudtak velem mit csinálni. 

Zámbó Jimmy otthona

22 évvel édesapja elhunyta után legkisebb fia engedett bepillantást a kétszintes házba. Zámbó Adrián az édesanyjával a mai napig ott él Csepelen. Képes összeállításunkban mutatjuk kívül-belül, szobáról szobára Zámbó Jimmy csepeli otthonát.

Cover-fotó: YouTube/Frizbi TV

Ezt is szeretjük