Így néz ki ma Zámbó Jimmy háza: fia szobáról szobára megmutatta

Zámbó Jimmy otthonában a legtöbb dolog a mai napig úgy van, ahogy az énekes életében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. november 16-án vált elérhetővé az RTL + streaming felületen A Király című sorozat első két része, amely Zámbó Jimmy életét dolgozta fel fikciós elemekkel átszőve. 

Az összesen 10 epizódból álló széria az imádott énekes kezdeti szárnybontogatásaitól tragikus haláláig mutatja be életének eseményeit és helyszíneit. 

Zámbó Jimmy otthona

A nézők a képernyőn keresztül járhattak a Casanova bárban, ahol karrierje indult, első feleségével, Verával közös lakásában, valamint az a csepeli családi ház szintén jó párszor szerepel a különböző jelenetekben, ahol Edit asszonnyal és gyermekeivel éltek. 22 évvel édesapja elhunyta után legkisebb fia engedett bepillantást a kétszintes házba. Zámbó Adrián az édesanyjával a mai napig ott él Csepelen.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Arról is beszélt, abban a szobában alszik, ahol 2001. január 1-jén megtörtént a végzetes baleset.

- Meg szokták kérdezni, annak tudatában, hogy itt történt ez az egész, hogy tudok aludni. Mindig azt szoktam erre mondani, hogy nekem ez az egész nem számít, mert nem gondolok rá. Nekem ez egy szoba, érzem, hogy apu lelke itt van velem. Innentől kezdve nem számít, hogy mi történt - árulta el a YouTube-videóban.

Képes összeállításunkban mutatjuk kívül-belül, szobáról szobára Zámbó Jimmy csepeli otthonát.

Ezt is szeretjük