Zalatnay Sarolta megmutatta az otthonát: elámulsz, mit találsz, ha belépsz
Zalatnay Sarolta otthonáról és idilli, tágas kertjéről a nyugalom és a béke jut eszünkbe.

zalatnay-sarolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta annak ellenére, hogy a reflektorfényben éli az életét, nem igazán enged betekintést a magánéletébe.

Az énekesnő a Mokka stábjával kivételt tett, és megmutatta, hogy milyen házban éli a mindennapjait. A Blikk írt arról, hogy a sztárnak jókora adósságai miatt el kellett hagynia korábbi otthonát és habár Tárnokon maradt, húsvétkor egy barátja házába költözött a családjával. 

Zalatnay Sarolta otthona

A barátja háza mindössze egy utcányira van a korábbitól, így az énekesnőnek nem kellett messzire költöznie. Kívül-belül hangulatos, idilli érzetet sugall ez az otthon, amely a karácsonyi fényeknek köszönhetően még szebben fest. Kívülről befelé haladva felfedezhetjük a kertet, majd a karácsonyfától fényárban úszó tágas teraszt is. Itt láthatjuk azt a fát, amely tíz évig a nappali éke volt, most azonban a teraszt díszíti. Belépve a házba rögtön egy meghitt kis térbe csöppenünk, ahol mindent karácsonyi plüssállatok és dekoráció borít.

Az otthon különlegessége abban rejlik, hogy az énekesnő egész évben meghagyja a karácsonyi dekorációt, ez itt sem történt másképpen. Képes összeállításunkban megnézheted Zalatnay Sarolta otthonát kívül-belül.

Cover-kép: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük