68 éves lett Zámbó Jimmy első felesége: Krisztián tortás fotót posztolt Veráról
Zámbó Jimmy első feleségét, Csoma Verát fia, Krisztián ezzel a képpel köszöntötte fel az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy 18 esztendős volt, amikor beleszeretett a nála három évvel idősebb, kétgyermekes édesanyába, Csoma Verába. Bár eleinte a fiatal nő nem vette komolyan a közeledését, végül a kitartó udvarlás célt ért, összeházasodtak, és gyermekük született.

Zámbó Krisztián számos interjújában és televíziós szereplése során elmondta, mennyire nagyra tartja a szüleit. Sokszor említette, édesapja számára a legnagyobb példakép, a 2013-as X-Faktor válogatójára is egy Zámbó Jimmy-dallal érkezett.

Zámbó Jimmy első feleségének kora

Édesanyjáról is többször beszélt már, viszont az ritkaság, hogy posztoljon róla a közösségi médiában. Ezúttal különleges oka volt, hogy kitett egy képet az asszonyról. Csoma Vera január 13-án ünnepelte 68. születésnapját, fia így stílusosan egy tortás képet tett közzé róla.

"Boldog Születésnapot drága, édes, gyönyörű anyukám! Szeretünk és Hiányzol nekünk! Kisfiad és Zsuzska" - írta az Instagramon.

A Facebookon ugyan nem osztotta meg a képet, a kiírásra pár perc alatt több mint száz hozzászólás érkezett. Rengetegen kívántak boldog születésnapot Csoma Verának komment formájában.

Zámbó Jimmy második felesége

Ahogy Jimmy egyre ismertebb lett, úgy bolondult érte egyre több nő, akikért ő is rajongott, hódításairól a bulvárlapok is írtak. Hosszabb és rövidebb, futó és komolyabb viszonyai után azonban mindig visszatért második feleségéhez. 

Ezt is szeretjük