Zámbó Jimmy ezt plasztikáztatta magán: fia sosem hallott titkot árul el

Zámbó Jimmyről fia, Zámbó Krisztián elárulta, hogy miért és mit plasztikáztatott magán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás énekes, Zámbó Jimmy már 21 éve nincs köztünk, de emléke ma is él, dalait máig sokan hallgatják. 

Sikerét különleges hangjának és kisugárzásának köszönhette. Legidősebb fia elmondása alapján Jimmy tehetsége és sármja ellenére önértékelési problémákkal küzdött.

Zámbó Jimmy plasztikája

A királynak is nevezett énekesért bolondultak a nők, ő ennek ellenére egyáltalán nem volt elégedett magával. Fia, Zámbó Krisztián elárulta a Blikknek, hogy egész családjára jellemző az, hogy főként hasra és tokára híznak. Apját ez nagyon zavarta, ezért a plasztikától várta a megoldást.

 - Édesapámat ez annyira zavarta, hogy zsírleszívást végeztetett magán. Sosem láttam még annyira fájdalmasan sírni, mint a műtét után. Rettenetes fájdalmai voltak, hetekig tartott, mire felépült. Ám amikor elkezdett utána egy kicsit edzeni, élete legjobb formáját hozta. Az a fájdalmas sírás azért kicsit elrettent a dologtól, de gondolom, a kilencvenes évek vége óta azért fejlődött a műtéti technika - mondta Zámbó Krisztián, akit szintén zavar egy-két dolog a saját kinézetével kapcsolatban.

Zámbó Jimmy a fia elmondása szerint mindent megtett annak érdekében, hogy megszabaduljon a feleslegtől. A felborult életvitel és az átkoncertezett éjszakák rányomták a bélyegét Jimmy testére és arcára is.

- Ugyanazzal szenvedett, mint én, és hiába volt edzőtermünk, nem nagyon volt ideje rá. Most értettem meg, mennyire nehéz ez egy bizonyos kor felett, főleg, ha az ember sokat éjszakázik a koncertek miatt, és felborul a bioritmusa - vallotta be Zámbó Krisztián, aki ha a külseje megváltoztatásáról van szó, inkább a természetes megoldások felé igyekszik nyitni.

Zámbó Jimmy nővére

A legendás énekes, Zámbó Jimmy immár 21 esztendeje nincs köztünk, testvérei azonban mindent megtesznek annak érdekében, hogy soha ne felejtse el őt az ország. Egyetlen lánytestvére, a hat évvel idősebb nővére, Zámbó Marietta sok éven át volt a Jimmy-emlékestek háziasszonya, így tartotta fenn öccse emlékét.

Ezt is szeretjük