Így néz ki most Zámbó Jimmy egyetlen lánytestvére: Marietta 70 éves lett

Zámbó Marietta anyáskodva gondoskodott annak idején öccséről, Jimmyről.

Zámbó Jimmy nővére
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legendás énekes, Zámbó Jimmy immár 21 esztendeje nincs köztünk, testvérei azonban mindent megtesznek annak érdekében, hogy soha ne felejtse el őt az ország. 

Egyetlen lánytestvére, a hat évvel idősebb nővére, Zámbó Marietta sok éven át volt a Jimmy-emlékestek háziasszonya, így tartotta fenn öccse emlékét. 

Zámbó Jimmy nővére

Zámbó Jimmynek három idősebb testvére született, György, Marietta és Tihamér, valamint egy öccse, Árpy. Annak idején mind az öten együtt jártak bulizni, az egyetlen lány, Marietta pedig nagyon élvezte, hogy mindig négy fiú kíséri mindenhova. Így maximálisan biztonságban érezte magát az éjszakában. 

Zámbó Marietta 70 éves lett.
Zámbó Marietta 70 éves lett.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Zámbó Marietta mindig anyáskodó, gondoskodó típus volt, szeretett odafigyelni testvéreire, Jimmynek is mindig mindenben segített. Ezt hálálták meg a család férfi tagjai, amikor szerveztek neki egy álomszerű 70. születésnapi partit, ahová az RTL Klub Fókusz című műsorának stábja is ellátogatott. 

- Boldog vagyok, hogy ezt a kort elértem. Büszke vagyok arra is, hogy van egy 96 éves édesanyám, aki nagyon szuperül néz ki, és nagyon jó fej. Addig örülök, míg ő van, ha már Jimmy nincs. Szerintem ő ott fent tudja, hogy nekem születésnapom van, és a Jóistennel üzent nekem, hogy vigyázzak még magamra, csináljam tovább az ő emlékkoncertjeit - mesélte a kamerák előtt Zámbó Marietta, aki beszéd közben többször az ég felé tekintett. 

Zámbó Marietta egy Jimmyt ábrázoló medált viselt az estén.
Zámbó Marietta egy Jimmyt ábrázoló medált viselt az estén.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Zámbó Jimmy családja rendkívül összetartó, Marietta és fiútestvérei a mai napig ugyanabban a házban élnek, közel vannak egymáshoz. 

Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű

A Zámbó család majd' minden évben gálaesttel emlékezik meg tragikus körülmények között elhunyt testvérükről. Ez 2022-ben sem volt másként, megtelt a nézőtér Zámbó Jimmy emlékkoncertjén. A família sok tagja is részt vett az eseményen, Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett.

Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű nő: a 32 éves Edinát csak ritkán látni

Zámbó Árpy lányával érkezett a Csepeli Munkásotthonban megrendezett Zámbó Jimmy-gálára.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTI

Ezt is szeretjük