Kisó látványos fogyása után falatnyi miniben partizott: az est egyik legdögösebb sztárja volt

Kisó dögös műsorvezető volt a Magyarországon most debütáló világmárka estjén, melyen a Zalando sztárokkal ünnepelte az indulását.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyszabású kampánnyal indítja magyarországi indulását a Zalando. Csütörtökön Kisó műsorvezetésével egy pazar esten ünnepelték a sztárok és a divat rajongói Európa egyik vezető online divat- és életmódplatformjának hazánkba érkezését.

A márka hazai művészek és tartalomgyártók bevonásával inspirálja a divatrajongókat, hogy szabadon, saját stílusuknak megfelelően tudják kifejezni önmagukat a platformon elérhető több mint 1700 márka segítségével.

Sztárok a Zalando estjén

- Számomra a stílus sokkal többet jelent annál, hogy mit veszek fel egy nap. Amellett, hogy az öltözködés az önkifejezés egyik legmeghatározóbb módja, szeretem a ruháimon keresztül is inspirálni a követőimet, fontos, hogy önazonosak legyünk - mondta Kovács Patrícia.

Az est műsorvezetője Kiss Orsi, vagyis Kisó volt, aki közel 20 kilós fogyása után kirobbanó formában van. Irigylésre méltó alakját és formás lábait egy falatnyi miniben mutatta meg. Képes összeállításunkban az est többi csinos sztárját is láthatod.

Ezt is szeretjük