Xantus Barbara először beszélt kapcsolatáról kollégájával: kiderült, tényleg egy párt alkotnak-e

Xantus Barbarát több összebújós fotó után boronálták össze a Drága örökösök színészével, Haagen Imrével.

Xantus Barbara és Haagen Imre
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara és Haagen Imre párosát a Drága örökösök rajongói jól ismerhetik, Horváth Attilát és Kovács Ibolyát játsszák, akik a sorozatban egy párt alkotnak.

Mindkét színész közösségi oldalán találni olyan fotókat, amelyen kettesben, összebújva láthatóak. Ez alapozta meg a kommentelők gyanúját, hogy nem csak kollégák, több lehet köztük: igazuk volt.

Xantus Barbara és Haagen Imre

A Story magazinnak közösen adott interjúban lerántották a leplet a kapcsolatukról. Igaz a pletyka, nem csak a közös munka fűzi össze őket, nagyon közeli barátok, a lapnak szinte egyszerre vágták rá: valóban működik köztük a kémia.

- A sors ajándékának tekintjük a barátságunkat, pedig amikor találkoztunk, lábon lőttem Imit. Látásból ismertük egymást, de soha nem dolgoztunk együtt, a Drága örökösök forgatásán találkoztunk 2020-ban.

Házaspárt alakítanak, így sok közös jelenetük van. A forgatási szünetekben már a kezdetekkor rengeteget beszélgettek, majd telefonszámot cseréltek. 

- Hívtuk egymást, és egyszer csak azt vettük észre, hogy olykor éjszakába nyúlóan telefonálunk. Szerintem mára nem sok titkunk maradt egymás előtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Kiállításokra, moziba járnak együtt. A színésznőnek az tetszik a legjobban partnerében, hogy tudja, őszintén szereti őt. Mindezek után adódik a kérdés, ha ennyire passzolnak, hogyhogy nem lett több köztük barátságnál.

Azt a választ adták, pont az a jó a viszonyukban, hogy egyik oldalról sincs nyomás, egyikőjük sem akar többet ennél, inkább drukkolnak egymás szerelmi életéért - ami egyikőjüknek be is jött.

- Halálosan szerelmes vagyok, életemben nem szerettem még így senkit. Szóval Xantus szurkolása jól jött nekem, és csak így tovább - vallotta be Haagen Imre.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett. A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

A mi kis falunk és a Drága örökösök színészei egymásba szerettek: a forgatás hozta össze őket

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy közös munka során szeretett egymásba, két éve élnek boldog párkapcsolatban.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli, RTL/Drága örökösök

Ezt is szeretjük