Ő Magyar Attila párja 12 éve: a színész a csinos Ginával szerepelt a Cápák közöttben

Magyar Attila és kedvese az üzleti életben és a hétköznapokban harmonikus párt alkotnak. A műsorban is sikert arattak.

magyar-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cápák között nézői és a műsor készítői is felkapták a fejüket, amikor az ötödik évad negyedik adásában felbukkant Magyar Attila. Lilu még meg is jegyezte: csak nem eltévesztette, melyik forgatásra kell mennie?

Természetesen szó sem volt ilyesmiről. A színész két társával az OkosMese elnevezésű fejlesztő jellegű könyvekből és társasjátékokból álló, gyerekeknek szóló termékcsaládot prezentálta a cápáknak. 

Magyar Attila párja

A vállalkozásban maga Magyar Attila foglalkozik a kivitelezéssel. A nyomdai feladatok, kapcsolattartás, webshopügyintézés és a logisztika tartoznak a reszortjai közé, színésznőkollégája, Korponay Zsófi az illusztrációért felel, párja, Helyes Georgina az ötletgazda. 

A középen álló Gina fejéből pattant ki az OkosMese ötlete 2020-ban.
A középen álló Gina fejéből pattant ki az OkosMese ötlete 2020-ban.
Fotó: RTL/Cápák között

A csinos, szőke hajú, korábban színésznőként, jelenleg kulturális újságíróként és sajtósként dolgozó nő a pandémia idején állt elő az elképzeléssel. Sikerült üzletet kötniük a műsorban, Lakatos István 33%-ért hétmillió forinttal szállt be az üzletükbe.

A cikk az ajánló után folytatódik

Korábban nem sokszor láthattuk együtt a Keresztanyu és a Drága örökösök sztárját kedvesével, pedig már 12 éve együtt vannak. Egy ilyen régóta tartó kapcsolat esetén felmerül: hogyhogy nem házasodtak még össze?

- Ha két ember között megvan a kölcsönös megbecsülés, harmónia és szeretet, akkor nincs olyan papír, ami ezt felülírja - árulta el Magyar Attila a Story magazinnak.

magyar attila 2
Fotó: RTL/Cápák között

Az üzletben és az életben is jó párost alkotnak. A humor kovácsolja össze őket, nincs olyan, amin ne tudnának nevetni.

- Lehet, hogy én humoros vagyok a színpadon, de van egy ember, aki nálam sokkal viccesebb, Gina. Sokszor mondom, neki standupolnia kellene.

Feke Pál és párja

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó: RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük