Ő Csuti új barátnője: a szépségversenyen is indult nőtől Hajdú Péter álla is leesett
Csuti 26 éves párjáról december elején beszélt először. Szépségversenyző lehet, aki elcsavarta a fejét.

csuti-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti december végén árulta el, hogy új barátnője van. Hajdú Péter Frizbi TV YouTube-csatornáján beszélt először arról, hogy egy nála jóval fiatalabb, 26 éves szépség csavarta el a fejét.

A Kulcsár Edinával való szakítás óta az üzletember két kapcsolatáról számolt be a nyilvánosságnak. Áprilisban jelentette be, hogy új párja lett, Ginával augusztusig voltak együtt. A Farm VIP forgatása alatt pedig Szorcsik Vikivel melegedett össze, de ez a románc nem tartott hosszú ideig.

Ki Csuti új barátnője?

Annak érdekében, hogy megóvja választottját, a Frizbiben nem árult el róla sokat. Mindössze a korát fedte fel, illetve azt, hogy már külföldön is jártak együtt. A csatorna nézőinek ugyan nem, de Hajdú Péternek mutatott képet a fiatal nőről. 

hajdú
Fotó: YouTube/Frizbi TV

A műsorvezetőnek leesett az álla, amikor megpillantotta az Instagram-fotókat. Egyből azt kérdezte, volt-e valaha szépségkirálynő. Csuti erre elárulta, egyszer indult egy szépségversenyen.

- Az igen! Nagyon jól néz ki, gratulálok - mondta végül Hajdú Péter.

A cikk az ajánló után folytatódik

A rajongók mindezek alapján azonosították be, ki lehet a titokzatos szépség. Csuti Sudár Bianka egyik posztjához kommentelt szívecskét - szúrta ki a Nuus.hu, ez alapján gondolják sokan, hogy ő lehet az új párja.

A lány egyébként a Miss Queen Hungary versenyen indult három évvel ezelőtt. A bemutatkozó kisfilmjében elmondta, gazdálkodás alapszakon tanult Veszprémben. Csuti is kihangsúlyozta a Frizbiben, az tetszik neki új párjában, hogy tanult.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük