Ő Csuti új barátnője: a szépségversenyen is indult nőtől Hajdú Péter álla is leesett

Csuti 26 éves párjáról december elején beszélt először. Szépségversenyző lehet, aki elcsavarta a fejét.

csuti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti december végén árulta el, hogy új barátnője van. Hajdú Péter Frizbi TV YouTube-csatornáján beszélt először arról, hogy egy nála jóval fiatalabb, 26 éves szépség csavarta el a fejét.

A Kulcsár Edinával való szakítás óta az üzletember két kapcsolatáról számolt be a nyilvánosságnak. Áprilisban jelentette be, hogy új párja lett, Ginával augusztusig voltak együtt. A Farm VIP forgatása alatt pedig Szorcsik Vikivel melegedett össze, de ez a románc nem tartott hosszú ideig.

Ki Csuti új barátnője?

Annak érdekében, hogy megóvja választottját, a Frizbiben nem árult el róla sokat. Mindössze a korát fedte fel, illetve azt, hogy már külföldön is jártak együtt. A csatorna nézőinek ugyan nem, de Hajdú Péternek mutatott képet a fiatal nőről. 

hajdú
Fotó: YouTube/Frizbi TV

A műsorvezetőnek leesett az álla, amikor megpillantotta az Instagram-fotókat. Egyből azt kérdezte, volt-e valaha szépségkirálynő. Csuti erre elárulta, egyszer indult egy szépségversenyen.

- Az igen! Nagyon jól néz ki, gratulálok - mondta végül Hajdú Péter.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A rajongók mindezek alapján azonosították be, ki lehet a titokzatos szépség. Csuti Sudár Bianka egyik posztjához kommentelt szívecskét - szúrta ki a Nuus.hu, ez alapján gondolják sokan, hogy ő lehet az új párja.

A lány egyébként a Miss Queen Hungary versenyen indult három évvel ezelőtt. A bemutatkozó kisfilmjében elmondta, gazdálkodás alapszakon tanult Veszprémben. Csuti is kihangsúlyozta a Frizbiben, az tetszik neki új párjában, hogy tanult.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Feke Pál szerelmes fotón a párjával: Nóra gyönyörű volt az Operaházban

Feke Pál ritka közös képen mutatta meg szerelmét. Nórával több mint egy éve alkotnak egy párt.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük