Csuti új barátnője egy sokkal fiatalabb, barna szépség: Bécsben karácsonyi vásároztak
Csuti új barátnőjéről a péntek esti Frizbiben mesélt Hajdú Péternek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó András Csutinak új barátnője van, erről ő maga beszélt Hajdú Péternek, akinek fotót is mutatott a barna szépségről. 

A Blikk írt róla, hogy a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este 19 órától látható beszélgetés felvételén mit mondott új választottjáról. 

Csuti barátnője

Csuti 2022-es éve mozgalmasan alakult párkapcsolati szempontból: januárban derült ki, hogy Kulcsár Edinával válnak, aki a bejelentés után azt is közölte, új párja van. Április elején derült ki, hogy az új szerelem Csutira is rátalált, meg is mutatta barátnőjét, Ginát. Augusztus végén viszont arról szóltak a hírek, hogy szakítottak, majd arról, hogy az üzletember a Farm VIP forgatásán összemelegedett Szorcsik Viki színésznővel. Ez a románc sem tartott azonban sokáig. 

csuti2
Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel

Csuti Hajdú Péternek azt mesélte, ezúttal egy nála jóval fiatalabb, barna szépséggel jött össze, akivel már külföldre is kiruccant, a bécsi karácsonyi vásárba.  

- Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. 

csuti3
Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel

- Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára, és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. (…) Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron.

A karácsonyt még külön töltik, szentestén pedig Csuti az édesanyjával és gyermekeivel, Medoxszal és Ninával lesz. Volt felesége, Kulcsár Edina is örömhírről számolt be: G.w.M., akivel első közös gyermeküket várják, eljegyezte

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatta meg a nyilvánosságnak - mostanáig.

Ezt is szeretjük