Xantus Barbara lepukkant nőből igazi bombázó lett: így alakult át a Drága örökösökben
Xantus Barbarát előbb elcsúfították a Drága örökösökben, majd csinos ruhákat, frizurát és sminket kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbarát az elmúlt hónapokban elcsúfított külsővel láthattuk a Drága örökösökben, amelyben az 53 éves sztár Ibolyát, Gazsi (Borbiczki Ferenc) és Babika (Borbás Gabi) lányát, Józsi (Varga Balázs) anyját, Attila feleségét (Haagen Imre) alakítja.

A történet szerint Thaiföldön börtönbe került, ezért volt szükség arra, hogy a maszkmester lepukkant nővé változtassa: megjelenésében is hihetőnek kellett lennie, hogy a világ egyik legrosszabb börtönében tengődött.

Xantus Barbara lepukkant nőből bombázó lett

Az RTL Klub sorozatában elérkezett az idő, hogy miután Ibolyát a bíróság felmentette, és ismét egyenesbe jött, a külseje is igazodjon jóra fordult életéhez.

xantus-barbara-draga-orokosok
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Az átváltozás első lépéseként kezelésbe vette egy fodrász, majd sminket is kapott. Az eredmény a tükörben magáért beszélt.

xantus-barbara-draga-orokosok3
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Börtönviselt, lepukkant külsejű asszonyból olyan vörös bombázó lett, ahogy azt a színésznőtől a színpadon csillogva a közönség megszokta.

xantus-barbara-draga-orokosok2
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Új ruhákat is kapott. Ibolya sorozatbeli fia, Józsi is meglepődött, amikor az édesanyja csinosan és fülig érő mosollyal nyitott neki ajtót.

Tóth Enikő, A mi kis falunk Zömbiknéje

A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvan fölött is gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akinek ő az állandó magyar hangja.

Ezt is szeretjük