X-Faktor 2011: férfi versenyzők
Az X-Faktor második szériájában számos énekes megmutatta magát, akik közül többen is bejutottak az élő showba.

Dia

 	Kocsis Tibor 	Malek Miklós mentoráltjaként Kocsis Tibor is bejutott az élő showba a 25 év felettiek kategóriájában. A mentor úgy véli, Tibornak erős az előadása, de a zárkózottsága komoly hátrány lehet. Van tehát még mit tanulnia tehát Kocsis Tibornak, ám ahogyan Malek Miklós fogalmazott, idén nyerni szeretne, és bízik benne, hogy együtt menetelnek majd a győzelemig. 	Kapcsolódó cikk: 	"Te beteg vagy!" Keresztes Ildikó keményen nekitámadt Nagy Ferónak »

Kocsis Tibor

Malek Miklós mentoráltjaként Kocsis Tibor is bejutott az élő showba a 25 év felettiek kategóriájában. A mentor úgy véli, Tibornak erős az előadása, de a zárkózottsága komoly hátrány lehet. Van tehát még mit tanulnia tehát Kocsis Tibornak, ám ahogyan Malek Miklós fogalmazott, idén nyerni szeretne, és bízik benne, hogy együtt menetelnek majd a győzelemig.

Kapcsolódó cikk:
"Te beteg vagy!" Keresztes Ildikó keményen nekitámadt Nagy Ferónak »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Tarsoly Arnold 	A fiatalember az első megmérettetések során sikerrel vette az akadályokat, be is jutott a Mentorok Házába a legjobb 24 versenyző közé. Onnan azonban Keresztes Ildikó végül nem őt vitte magával az élő showba, annak ellenére hogy nagyon szenvedélyesen és magabiztosan énekelt.

Tarsoly Arnold

A fiatalember az első megmérettetések során sikerrel vette az akadályokat, be is jutott a Mentorok Házába a legjobb 24 versenyző közé. Onnan azonban Keresztes Ildikó végül nem őt vitte magával az élő showba, annak ellenére hogy nagyon szenvedélyesen és magabiztosan énekelt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Demes Tamás	A kedvenceim közé tartoztál, kezdte Demes Tamás értékelését Keresztes Ildikó, majd rögtön hozzátette, hogy ezzel együtt a legtöbb kételyt is ő ébresztette benne. Kiváló hangi adottságai azonban meggyőzték arról, hogy helye van a legjobb 12 versenyző között, még akkor is, ha személyisége zárkózottabb a szokásosnál.	Kapcsolódó cikk:	Vakmerő választás! A 19 éves srác Beyoncé dalával tarolt az X-Faktorban »

Demes Tamás

A kedvenceim közé tartoztál, kezdte Demes Tamás értékelését Keresztes Ildikó, majd rögtön hozzátette, hogy ezzel együtt a legtöbb kételyt is ő ébresztette benne. Kiváló hangi adottságai azonban meggyőzték arról, hogy helye van a legjobb 12 versenyző között, még akkor is, ha személyisége zárkózottabb a szokásosnál.

Kapcsolódó cikk:
Vakmerő választás! A 19 éves srác Beyoncé dalával tarolt az X-Faktorban »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Barna Gergő 	Az érzékeny fiatalember a válogatón mindenkit lenyűgőzött szívhez szóló produkciójával, de később a táborban teljesen leblokkolt a stressztől. Keresztes Ildikó - bár a szíve szakadt meg a fiúért -, végül nem tudott neki lehetőséget biztosítani az élő showban. A mentor azonban hozzátette, hogy ha Gergő megerősödik, mindenképpen visszavárja. 	Kapcsolódó cikk: 	"Labilis idegzetű, túlérzékeny" Geszti Péter csalódott az X-Faktor favoritjában »

Barna Gergő

Az érzékeny fiatalember a válogatón mindenkit lenyűgőzött szívhez szóló produkciójával, de később a táborban teljesen leblokkolt a stressztől. Keresztes Ildikó - bár a szíve szakadt meg a fiúért -, végül nem tudott neki lehetőséget biztosítani az élő showban. A mentor azonban hozzátette, hogy ha Gergő megerősödik, mindenképpen visszavárja.

Kapcsolódó cikk:
"Labilis idegzetű, túlérzékeny" Geszti Péter csalódott az X-Faktor favoritjában »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Tarány Tamás	Az egyik legnagyobb átalakulást produkálta a színpadon a biztonsági őrként dolgozó fiatalember, akinek végül sikerült bejutni a legjobb 12 versenyző közé a 25 év felettiek kategóriájában. Ahogyan mentora, Malek Miklós fogalmazott, Tarány Tamás figyelemfelkeltő jelenség, akire oda kell figyelni a színpadon.	Kapcsolódó cikk:	"Elkaptad a közönség tökét!" Nagy Feró nem tett lakatot a szájára a válogatón »

Tarány Tamás

Az egyik legnagyobb átalakulást produkálta a színpadon a biztonsági őrként dolgozó fiatalember, akinek végül sikerült bejutni a legjobb 12 versenyző közé a 25 év felettiek kategóriájában. Ahogyan mentora, Malek Miklós fogalmazott, Tarány Tamás figyelemfelkeltő jelenség, akire oda kell figyelni a színpadon.

Kapcsolódó cikk:
"Elkaptad a közönség tökét!" Nagy Feró nem tett lakatot a szájára a válogatón »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Oltyán Attila 	A karizmatikus fiú először inkább megijesztette Keresztes Ildikót, semmint lehengerelte volna, de végül arra a döntésre jutott, hogy Oltyán Attilának valóban a színpadon a helye, de nem szóló előadóként, hanem egy rockzenekar élén - ezért végül búcsút vett tőle. 	Kapcsolódó cikk: 	"Úristen, ez most mi?" Keresztes Ildikó halálra rémült Attila előadásától »

Oltyán Attila

A karizmatikus fiú először inkább megijesztette Keresztes Ildikót, semmint lehengerelte volna, de végül arra a döntésre jutott, hogy Oltyán Attilának valóban a színpadon a helye, de nem szóló előadóként, hanem egy rockzenekar élén - ezért végül búcsút vett tőle.

Kapcsolódó cikk:
"Úristen, ez most mi?" Keresztes Ildikó halálra rémült Attila előadásától »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Géczi András 	Géczi András minden fordulóban meg tudta mutatni, hogy mit is tud, de ezzel együtt egysíkúvá is vált előadásmódja, ami elbizonytalanította Malek Miklóst. Véleménye szerint színpadra született, de nem az X-Faktor színpadára, ezért végül elbúcsúzott tőle. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindent a sikerért? Több mint 20 kilót adott le az X-Faktor felfedezettje »

Géczi András

Géczi András minden fordulóban meg tudta mutatni, hogy mit is tud, de ezzel együtt egysíkúvá is vált előadásmódja, ami elbizonytalanította Malek Miklóst. Véleménye szerint színpadra született, de nem az X-Faktor színpadára, ezért végül elbúcsúzott tőle.

Kapcsolódó cikk:
Mindent a sikerért? Több mint 20 kilót adott le az X-Faktor felfedezettje »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Kelemen Csaba - Lil C.	- Azt gondolom, hogy te egy született előadó vagy és a színpadon a helyed - kezdte Kelemen Csaba értékelését Keresztes Ildikó, majd hozzátette, hogy habár nagy bulit tud csapni, az egész mégis sokszor átcsap bohóckodásba. Kételyei ellenére végül úgy döntött, hogy mentorként magával viszi a további fordulókba.

Kelemen Csaba - Lil C.

- Azt gondolom, hogy te egy született előadó vagy és a színpadon a helyed - kezdte Kelemen Csaba értékelését Keresztes Ildikó, majd hozzátette, hogy habár nagy bulit tud csapni, az egész mégis sokszor átcsap bohóckodásba. Kételyei ellenére végül úgy döntött, hogy mentorként magával viszi a további fordulókba.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Gyurcsík Tibor 	A 25 év felettiek kategóriájában Malek Miklós lett a mentora, akinek számára mindvégig egy kérdőjel volt, van benne viszont valami titok, ami érdekes, de túlságosan titkolja a személyiségét, amin együtt fognak dolgozni - Malek Miklós végül úgy határozott, hogy nem búcsúzik el tőle. 	Kapcsolódó cikk: 	"Kellemes, de nem elég" Hajszálon múlt az X-Faktor versenyzőjének sorsa »

Gyurcsík Tibor

A 25 év felettiek kategóriájában Malek Miklós lett a mentora, akinek számára mindvégig egy kérdőjel volt, van benne viszont valami titok, ami érdekes, de túlságosan titkolja a személyiségét, amin együtt fognak dolgozni - Malek Miklós végül úgy határozott, hogy nem búcsúzik el tőle.

Kapcsolódó cikk:
"Kellemes, de nem elég" Hajszálon múlt az X-Faktor versenyzőjének sorsa »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Baricz Gergő 	Keresztes Ildikó nem rejtette véka alá, hogy Baricz Gergő  kezdettől fogva nagy kérdőjel volt számára, annak ellenére, hogy vannak benne mélységek és egy nagy adag titokzatosság is. Ettől függetlenül bizalmat szavazott neki, és magával vitte az élő showba, hogy a legjobb 12 versenyzővel mérkőzzön majd meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Váratlan fordulat! Keresztes Ildikó húzta ki a bajból az X-Faktor továbbjutóját »

Baricz Gergő

Keresztes Ildikó nem rejtette véka alá, hogy Baricz Gergő  kezdettől fogva nagy kérdőjel volt számára, annak ellenére, hogy vannak benne mélységek és egy nagy adag titokzatosság is. Ettől függetlenül bizalmat szavazott neki, és magával vitte az élő showba, hogy a legjobb 12 versenyzővel mérkőzzön majd meg.

Kapcsolódó cikk:
Váratlan fordulat! Keresztes Ildikó húzta ki a bajból az X-Faktor továbbjutóját »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Ezt is szeretjük
Fotó: