Váratlan fordulat! Keresztes Ildikó húzta ki a bajból az X-Faktor továbbjutóját

Baricz Gergő végül bejutott a legjobb 24 versenyző közé.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Baricz Gergő története kétségkívül mesébe illő, a fiatalember egy szál gitárral indult el az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának válogatójára.

A 21 éves srác saját bevallása szerint nem akarta felzaklatni szüleit, így titokban jelentkezett az X-Faktorba, de azért sem szólt családjának a terveiről, mert félt, ha végül nem jut tovább, akkor szégyenben maradna előttük.

Komoly megpróbáltatásokon van túl

Gergő aggodalmai azonban feleslegesek voltak, hiszen a válogatón Chris Isaak Wicked Game című dalának eléneklésével sikerült meggyőznie a mentorokat tehetségéről - azóta pedig már a legjobb 24 versenyző közé is bekerült.

Ám míg ezt elérte, az X-Faktor továbbjutójának bőven volt része megpróbáltatásokban, hiszen barátjával Kolozsvárról indult útnak, az út egy részét stoppal tették meg, de időközben elfogyott a pénzük.

Baricz Gergőnél ugyanis mindössze 2000 forint volt, amiből szállásra egyáltalán nem futotta, ezért az is előfordult, hogy egy híd alatt kellett az éjszakát eltöltenie barátjával, mire megérkeztek a csatorna székházáig.

Keresztes Ildikó harcolt érte

A kalandos út azonban végül meghozta gyümölcsét, hiszen a tábor második napján James Blunt You're Beautiful című balladájának felkavaró előadása végül a legjobb 24 versenyző közé juttatta.

X-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemes

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Mindig azzal van a problémám, hogy mennyire fogom frusztrálni magam az adott pillanatban, hogy teljesen meg tudom mutatni azt, amire képes vagyok, vagy épp csak egy töredékét - mondta a színpadra lépése előtt.

Habár produkciója egyértelműen szívhez szóló és hiteles volt, Nagy Feró azt mondta, még egy év kellene neki, Geszti Péter szerint pedig teljesen kiszámíthatatlan.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Azt gondolom, hogy ez egy nagyon-nagyon érdekes fickó. Brutálisan nehéz így elénekelni egy dalt, ahogy ő megtette. Nem mondom, hogy nem voltak benne hibák, de rettentően szuggesztív volt. Én nem emlékeztem erre a srácra, de most nagyon emlékszem rá - győzte meg szkeptikus mentortársait Keresztes Ildikó.

Baricz Gergő tehát tulajdonképpen Keresztes Ildikónak köszönhetően jutott be a legjobb 24 versenyző közé, ezzel pedig egy újabb esélyt kapott nemcsak a jobb életre, hanem arra is, hogy a többi mentornak is bebizonyítsa: helye van az X-Faktorban.

Ezt is szeretjük