Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Erre még soha nem volt példa
Nagy Krisztián idén is az X-Faktor élő show-ja előtt adta fel a versenyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly mindenkit megdöbbentett, amikor pár nappal az X-Faktor első élő show-ja előtt Radics Gigi fiúk kategóriájából az egyik versenyző, Nagy Krisztián kiszállt, nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért 2017-ben önszántából feladta a versenyt. Az énekes idén újra jelentkezett a tehetségkutatóba, Puskás Peti, a fiúk kategória idei mentora pedig a mentorházban úgy döntött, hogy vállalja a rizikót, tudva, hogy Krisztiánnal nagyot lehet szárnyalni, de nagyot is lehet bukni, beválogatta a csapatába. Az X-Faktor mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Nagy Krisztián a 2018-as évadban is visszalépett.

Puskás Peti versenyzője hétfőn úgy döntött, hogy nem képes tovább folytatni a versenyt. Mentorával hosszas beszélgetés után jutottak erre a döntésre, akinek elmondta: nyomasztották a kommentek és a kritikák, amiket nem tudott kezelni.

- Amikor Krisztián bejött az előválogatóra, aztán jutott egyre tovább, azt látta, és láttam, és láttuk, hogy jól van, megérkezett, le tudta győzni a démonjait, de, ahogy egyre közeledtünk az élő show-hoz, azt vettem észre, hogy napról napra idegesebb, egyre feszültebb, valami nyomasztja, és bárhogy is próbál vele beszélni az ember, nem sikerül közelebb jutni a megoldáshoz, és nem sikerül megnyugtatni. Ez elég nagy aggodalommal töltött el, hogy mi fog történni, de arra nem gondoltam, hogy ide lyukadunk ki - mondta Puskás Peti az RTL Klub videójában.

- Iszonyat rossz érzések vannak bennem. Sok nekem, és nem érzem azt, hogy itt lenne a helyem. Sokan mondogatják, hogy csináljam végig a műsort, de, ha nem érzem azt, hogy támogatnának lelkileg, vagy lehet az a probléma, hogy túl nagy a lelkem, akkor nem tudom, hogyan - vallotta be Nagy Krisztián a mentorának, akinek a kérdésére, miszerint szeretné-e folytatni az X-Faktort, nemleges választ adott.

Puskás Peti megérti, hogy a versenyzőket nagyon tudják nyomasztani a negatív kritikák, viszont egy énekesnek ebből táplálkoznia, építkeznie kell, Krisztiánnál viszont úgy látja, összemosódnak a dolgok, és nem tudja kezelni sem a helyzetet, sem a kritikákat, sem a véleményeket, sem a hozzászólásokat, sőt, egyenesen megrémisztik. 

Milyen furcsa dolog ez a tehetség: mennyi minden kell ahhoz, hogy az ember kamatoztatni is tudja.

Rossz látni, hogy itt van Krisztián, aki olyan tulajdonságokkal van megáldva, ami nagyon ritka, mégis van valami, ami meggátolja, hogy sikeres énekes legyen belőle. Nagyon bízom benne, hogy sikerül megtalálnia ezt a gátat, és sikerül túlemelkednie rajta - nyilatkozta Puskás Peti. 

Ezt is szeretjük