Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző
Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.

x-faktor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Így Radics Gigi csapatában két fiú maradt, Roland és Norbi.

A mentorok csapatai az elmúlt hétvégén váltak véglegessé, Radics Gigi fiai közé Nagy Krisztián, Gulyás Roland és Mézes Norbert került, de az előbbi még az első élő show előtt kiszállt.

- Aki megismerkedett Krisztiánnal a Táborban vagy a Mentorházban, észrevehette, hogy nagyon nehezen viselte a sok terhet, ami az elmúlt hetekben, hónapokban rárakódott. Lehetett érezni, hogy nehezen viseli a sok feszültséget, a sok feladatot, ami ráhárul. Ennek az lett a vége, hogy Krisztián hazament, és nem is jön vissza, föladta a versenyt, és nem lesz benne a műsorban. Úgy érezte, hogy nem tud megküzdeni a sok feladattal - tudatta a versenyzőkkel Schiwert-Takács László

 

- Abszolút nem lepődtem meg. Krisztiánt a kezdetektől ismertem, és szobatársak is voltunk. Nagyon sokszor azt mondta, hogy haza fog menni. Öntöttem bele a lelket, próbáltam ösztönözni, hogy maradjon, mert nagyon nagyszerű dolog, hogy itt lehet. Ő viszont ezt nem így fogta fel. Hazament, mert nem bírta a terhet - mondta Roland, akihez Norbi is csatlakozott, szerinte is várható volt, hogy Krisztián besokall. 

Ezt is szeretjük