ByeAlex káromkodva rúgta össze a port Gáspár Lacival az X-Faktor mentorházában
Összeállt Radics Gigi 25+ és Gáspár Laci lányokból álló csapata az X-Faktor élő show-jába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este az X-Faktor mentorházában kiderült, Radics Gigi a 25+ és Gáspár Laci a lányok csapatában melyik három-három énekest viszi magával az élő show-ba. Az énekesnő egy kicsit csalódott volt a produkciók után, többet várt a tábor után beválasztott versenyzőitől. Úgy döntött, az érzelmeire hagyatkozik, de két versenyző esetében nem tudott dönteni, így mentortársaira bízta, kit válasszon kettejük közül, akik jól összerúgták a port. Gáspár Lacinak is nehéz dolga volt, hisz kivételesen hét énekesnőt juttatott be a mentorházba, így négy embernek kellett kosarat adnia. 

Kurokava Takayuki (28) előadása Radics Gigit és Puskás Petit nem érintette meg, ByeAlex szerint a fiatal baleseti sebész nem énekelt jól. Gigi szerint a dalválasztás sem volt jó, és a srác eddig a személyiségével győzte meg, ehhez párosult egy jó hang, de most semmi nem jött át neki. Gáspár Laci szerint sokszor elcsuklott a hangja, és a hangnem sem volt rendben.

Kárász Ervin (25) Puskás Petinek most tetszett a legjobban, csak nem tudta, kinek énekelt. ByeAlex szerint a rapper nagyon tehetséges. Radics Gigi számára bebizonyosodott, hogy énekelni nem nagyon tud, de a többiek szerint jól rappel, nagy lehetőség van benne. 

Nagy Apolka (25) ByeAlex szerint nagyon nem volt jó, eleinte azt sem tudta, milyen nyelven énekel. Szerinte azért, mert nem volt jó ellenfele, elcsúszott a Mentorházig, de ő a leggyengébb láncszem. Gáspár Laci is igazat adott neki. 

Zdroba Patrik (25) Puskás Peti szerint borzalmas volt, amivel Gáspár Laci is egyetértett, de szerinte ettől függetlenül tehetséges, akinek segítségre van szüksége. Radics Gigi szerint nem adta bele a szívét, de jó alapanyagnak gondolja. 

ByeAlexnek az a baja Ölveti Lászlóval (53), hogy nem a saját hangján énekel, hanem egy begyakorolt blues-alakítást tol, ugyanakkor nem tudja igazából a blues-t úgy, ahogy szeretné. Gáspár Laci is egyetértett vele. Gigi szerint van benne lehetőség, ha más dalokat adna neki. 

Radics Gigi Balog Jánost (42) várta a legjobban. Dala közben Gáspár Laci el is sírta magát. Puskás Peti szerint ilyen érzelmeket csak olyan előadó tud előhozni az emberből, akiben ott van az X. 

Radics Gigi a végleges csapata kiválasztásakor azt mondta Balogh Jánosnak, hogy mindig nagyon várta az előadásait, és a mentorházban énekelt dala is nagyon megérintette, ugyanakkor kicsit fél a színész önfejűségétől, de, mivel szereti a kihívásokat, viszi magával az élő show-ba. 

Nagy Apolka kosarat kapott, míg Kurokava Takayuki és Zdroba Patrik bejutását a mentortársaira bízta, mert ők azt mondták, az énekesnő vezetésével a hiányosságaik ellenére nagy esélyük lenne az élő show-ban. 

A legfiatalabb mentor szerint a rapper szövegeinek van üzenete, de a saját útját kell járnia, ezért Kárász Ervint nem tudta magával vinni. Ölveti Lászlónak ugyan a férfi mentorokat nem sikerült meggyőznie, de Radics Gigit igent, így az 53 éves férfi bizonyíthat az élő adásokban. 

Gáspár Laci szerint Taka nem tud énekelni, míg Patriknak van legalább három oktávja, de ByeAlex szerint ez nem igaz, ráadásul az is kiderült róla, hogy tud gitározni, és jó showman. Végül ezen úgy összekaptak, hogy ByeAlex végül már dühében káromkodásokkal tűzdelve próbálta meggyőzni mentortársát. Puskás Peti szerint hangban Patrik jobb, de Taka felé is húz a szíve. Végül nagy vita után Takát, vagyis Kurokava Takayukit szavazták be. 

Arany Tímea előadása után Radics Gigi azt mondta, szerinte megvan az idei X-Faktor győztese, amire Gáspár Laci is csak bólogatni tudott. ByeAlexnek is nagyon tetszett. 

Tasi Dominikának gyönyörű hangszíne van, ebben megegyeztek, Gáspár Laci csak azt hiányolta, hogy nem eresztette ki a hangját teljesen. ByeAlex szerint is nagyon szépen énekel, de tart tőle, hogy túl semleges.  

Tamáska Gabriella hangszíne és személyisége olyan különleges, hogy Puskás Peti kedvence lett. Abban mind egyetértettek, hogy a fiatal lány nem bízik magában eléggé. Gáspár Laci szerint okos lány, aki előbb-utóbb rájön arra, mennyire tehetséges, és akkor robbanni fog. 

A mindössze 14 éves Ádám Szofi Puskás Peti véleménye szerint egy istennő, Gáspár Laci szerint is elképesztő, milyen hangszíne van, mi van a torkában. Utóbbi szerint a négy lány bizonyítja, nem igaz, hogy már nincsenek az országban tehetségek. 

Urbanovics Vivien sajnos nem úgy teljesített, ahogy azt tőle várták. Elcsuklott a hangja, Gáspár Laci és ByeAlex szerint nem énekelt jól, míg Radics Gigi ettől függetlenül közölte, hogy a sok hibája ellenére továbbra is hisz benne, és szerelmes a hangszínébe. 

Csányi Rita ByeAlex egyik favoritja, Radics Gigi szerint is ízig-vérig zenész, de Gáspár Laci szerint nem énekelt olyan jól, és a lány kész dalszerző, nem tudna vele mit kezdeni. 

Király Dominika Gáspár Lacinak volt az egyik nagy kedvence, de ezúttal nem volt vele elégedett, a csalódottságát mentortársai is leolvasták az arcáról. Radics Gigi is nagyon megkedvelte, Puskás Petit a mentorházban nyerte meg magának. 

Arany Tímea elsőként tudta meg, hogy mehet az élő show-ba, míg Csányi Ritának Gáspár Laci szerint már megvan az útja, ezért úgy döntött, őt nem viszi magával. Király Dominikát, Urbanovics Vivient és Ádám Szofit a mentortársaira bízta. Tasi Dominka számára a mentorházban véget ért a verseny, míg bizonytalansága ellenére Tamáska Gabriellának azt mondta Gáspár Laci, hogy nagyon szeretne vele dolgozni, ezért viszi magával az élő show-ba. Radics Gigi nem értett egyet Puskás Petivel és ByeAlex véleményével, a három mentor hosszas és egyre feszültebb hangnemű vitatkozás után végül Urbanovics Vivient szavazta be az élő show-ba.

Ezt is szeretjük