Király L. Norbi volt a 2010-es X-Faktor felfedezettje - Ma már rá sem ismernél

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktor harmadik helyezettje volt.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor első évada 2010-ben robbant be az RTL Klub csatornáján. A tehetségkutató pillanatok alatt az ország kedvence lett, az ott felfedezettekért pedig hétről hétre izgulhattak a tévénézők. A műsor egyik legnagyobb meglepetése a kissé érces hanggal rendelkező Király L. Norbi volt. Amikor a válogatón legelőször színpadra lépett, sokan megmosolyogták az akkor még csak 22 éves kaposvári fiatal megjelenését, de, amint énekelni kezdett, mindenkit levett a lábáról. Természetesen az élő show-ba is bejutott, végül pedig a harmadik helyen végzett.

Király L. Norbi sokat változott

Az X-Faktor ideje alatt Király L. Norbi ünnepelt sztárrá nőtte ki magát, őt tartották a műsor egyik legnagyobb reménységének. Nem is csoda, hogy a műsor alatt elhangzott dalait tartalmazó albuma pár nap alatt platinalemez lett. 2011-ben már saját dallal, illetve albummal is jelentkezett. A magánélete is sínre került, 2012-ben összeházasodott kedvesével, Nikivel, aki egy kisfiúval ajándékozta meg őt ugyanebben az évben, de 2014-ben elváltak útjaik. Ma már nem a showbiznisszel keresi a kenyerét, sofőrként dolgozik.

király-l-norbi-régen-és-most
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Facebook/Király L. Norbi

Ennek ellenére a zenélést nem adta fel, továbbra is szeretné zenei karrierjét építeni, ugyanúgy jár fellépni, de erre már csak hétvégén jut ideje. A 29 éves énekesnek nemcsak az életében történtek változások, hanem a külsejében is.

A haját leborotválta, még több tetoválást csináltatott, a fogait rendbe tetette, és a sport is az élete részévé vált: 2017-ben arról cikkeztek, hogy kigyúrta magát.

Bájos kislányból dögös nő lett - Így néznek ki ma a magyar tehetségkutatók sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük