Wossala Rozinát többször is átverték a barátai: csak fél év múlva derült ki, mit tettek

Wossala Rozina elsőkézből tapasztalta meg, milyen, ha az ember átverés áldozata lesz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az átverésektől a legtöbb ember retteg. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket, ám előfordul, hogy mégis izzasztó szituációban találjuk magunkat. Wossala Rozinának is kijutott pár ilyen pillanatból.

A sztárszakács alkotja az egyszemélyes zsűrit a VIASAT3 szeptember 26-án induló, Troll a konyhában című főzőműsorában. A produkció fontos eleme, hogy a versenyzők értsenek a trollkodáshoz, az átejtéshez.

Wossala Rozinát átverték

Az ítész mindezt már kétszer is megtapasztalta élete során, a barátai több alkalommal is tréfát űztek vele. Egyszer április elsején verték át.

Wossala Rozina és a Troll a konyhában műsorvezetője, Rákóczi Feri.
Wossala Rozina és a Troll a konyhában műsorvezetője, Rákóczi Feri.
Fotó: VIASAT3

- Arra ébredtem, hogy valaki felhív telefonon, és érdeklődik a könyvtáram iránt, megvenné az egészet, aztán más a farmerjaim miatt keresett, utána a kocsimat akarták megvásárolni - kezdte a Hot! magazinnak.

Hamar kiderült, mi áll a furcsa telefonhívások hátterében: a barátai heccből minden értékét felrakták egy online áruház honlapjára a valós telefonszámával ellátva. Egész délutánig egyfolytában csörgött a telefonja, ezután jött rá, mit történt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Máskor egy étteremnek csinált állásinterjúkat, ekkor telefonbetyárokat béreltek fel a barátai, hogy azok kamu-, idétlen élettörténetekkel jelentkezzenek a meghirdetett állásra. 

- Ennek ellenére volt, akit behívtam személyes állásinterjúra is, és csodálkoztam, hogy nem jelent meg senki. Minderről hangfelvétel készült, ezt a következő születésnapomon megkaptam cédére kiírva a barátaimtól, az elkövetőktől.

Az utóbbi átverés fél évig ki sem derült, csak akkor, a szülinapi bulin esett le neki a tantusz, amikor megkapta a felvételeket.

Wossala Rozina fogyása

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Ezt is szeretjük