Wossala Rozinát többször is átverték a barátai: csak fél év múlva derült ki, mit tettek
Wossala Rozina elsőkézből tapasztalta meg, milyen, ha az ember átverés áldozata lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az átverésektől a legtöbb ember retteg. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket, ám előfordul, hogy mégis izzasztó szituációban találjuk magunkat. Wossala Rozinának is kijutott pár ilyen pillanatból.

A sztárszakács alkotja az egyszemélyes zsűrit a VIASAT3 szeptember 26-án induló, Troll a konyhában című főzőműsorában. A produkció fontos eleme, hogy a versenyzők értsenek a trollkodáshoz, az átejtéshez.

Wossala Rozinát átverték

Az ítész mindezt már kétszer is megtapasztalta élete során, a barátai több alkalommal is tréfát űztek vele. Egyszer április elsején verték át.

Wossala Rozina és a Troll a konyhában műsorvezetője, Rákóczi Feri.
Wossala Rozina és a Troll a konyhában műsorvezetője, Rákóczi Feri.
Fotó: VIASAT3

- Arra ébredtem, hogy valaki felhív telefonon, és érdeklődik a könyvtáram iránt, megvenné az egészet, aztán más a farmerjaim miatt keresett, utána a kocsimat akarták megvásárolni - kezdte a Hot! magazinnak.

Hamar kiderült, mi áll a furcsa telefonhívások hátterében: a barátai heccből minden értékét felrakták egy online áruház honlapjára a valós telefonszámával ellátva. Egész délutánig egyfolytában csörgött a telefonja, ezután jött rá, mit történt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Máskor egy étteremnek csinált állásinterjúkat, ekkor telefonbetyárokat béreltek fel a barátai, hogy azok kamu-, idétlen élettörténetekkel jelentkezzenek a meghirdetett állásra. 

- Ennek ellenére volt, akit behívtam személyes állásinterjúra is, és csodálkoztam, hogy nem jelent meg senki. Minderről hangfelvétel készült, ezt a következő születésnapomon megkaptam cédére kiírva a barátaimtól, az elkövetőktől.

Az utóbbi átverés fél évig ki sem derült, csak akkor, a szülinapi bulin esett le neki a tantusz, amikor megkapta a felvételeket.

Wossala Rozina fogyása

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Ezt is szeretjük