Wolf Kati és ritkán látott édesanyja: Zsuzsannától örökölte a szőke haját

Wolf Kati édesapját, az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző Wolf Pétert sokan ismerik, azonban édesanyja nem szerepel sűrűn a nyilvánosság előtt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Kati édesapja révén már kislányként belekóstolhatott a show-bizniszbe. Hétéves volt, amikor elénekelhette a Vuk betétdalát. Bár már akkor énekesnői karrierről álmodott, a szülei kérésére visszaült az iskolapadba. Leghőbb vágyát nem adta fel, a 2010-es X-Faktor óta hazánk legnépszerűbb előadói közt szerepel.

Több mint egy évtizede, hogy berobbant a köztudatba, de a magánéletét és a szakmájából adódó figyelmet szét tudta választani. Mivel gyermekei nem kérnek a rivaldafényből, nem mutatja meg őket sem a kamerák előtt, sem a közösségi médiában, valamint édesanyjával az oldalán sem mutatkozik sűrűn.

Wolf Kati ritkán látott édesanyja

Zsuzsanna 1967-ben kötötte össze az életét az Erkel Ferenc-díjas Wolf Péterrel. Bájos nő, akitől lánya szőke hajat örökölt. Az énekesnő igazi hősnek tartja az anyukáját, akire példaképként tekint.

Zsuzsanna és Wolf Péter házasságából három gyermek született. Wolf Katinak egy bátyja van, Gábor, és egy öccse, Dániel. Összetartó család az övék, fontosnak tartják, hogy ne csak az ünnepekkor jöjjenek össze, a hétköznapokban is tartanak össznépi vacsorákat a szülői házban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az a lényeg, hogy minél többet legyünk együtt. Az anyukám egy szuperszonikus házi tündér! A hozzájuk szervezett összejöveteleken négyszáz fogásos menü van, és bármikor kérdezzük, mit vigyünk magunkkal, azt mondja: „Semmit, csak gyertek” - mesélte a Best magazinban 2022 januárjában.

life tv wolf kati
Fotó: Life TV/Nyugi! Köztünk marad

Az egymásra figyelés fontosságát továbbvitte a szüleitől. Hétköznaponként lányaival a családi vacsorák nem telefonnyomkodás, hanem tartalmas beszélgetések közepette zajlanak.

- Szeretem, hogy a kis- és nagykamasz lányaim már egészen pici koruktól fogva részt vesznek ebben. Lecsücsülnek közénk, megosztják a gondolataikat. Igyekszünk úgy nevelni őket, hogy legyen igényük és bátorságuk erre.

Magyar sztárok édesanyjukkal

Képes összeállításunkban megnézheted a magyar sztárokat és édesanyjukat. Kíváncsi vagy rá, hogy Dér Heni, Dallos Bogi vagy Puskás Peti anyukája hogy néz ki?

Ezt is szeretjük