Weisz Fanni: "Szégyellem, hogy eldobtam a családom, és csak a szerelem számított"
Weisz Fanni válik, de új szerelme mellett végre jól érzi magát a bőrében, a családjával is ismét szoros a kapcsolata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni és Hajmásy Péter tavaly júliusban jelentették be, hogy hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt elváltak útjaik

A modell maga sem gondolta volna, hogy az új szerelem pár hónappal később beköszönt az életébe. A sors Péter életét is különlegesen alakította: a férfi Fanni új párjának exébe, Nádai Anikóba szeretett bele

Weisz Fanni szégyelli, hogy eldobta a családját

A szépségkirálynő 21 éves volt, amikor összejött Hajmásy Péterrel. A Hot! magazinnak azt mesélte, a férfi mellett felnőtt lett, de azon kapta magát, hogy hiába teltek az évek, azok célok nélkül múltak. 

- Semmi nem működött. Éreztem, hogy tennem kell valamit. Úgy érzem, jól döntöttem. Most 28 éves vagyok, modellkedem és válok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hetilapnak azt is beismerte, hogy az elmúlt években csak a párja számított, elhanyagolta a családját, az édesanyjával sokáig nem is beszélt.   

- Szégyellem magam emiatt, és a mai napig nem értem, miért csináltam!

Eldobtam magamtól a családomat, és csak a szerelem számított.

Nem foglalkoztam semmivel. Magamat hibáztatom, hogy nem ébredtem fel időben. Gondolni sem akarok erre az időszakra! Annyi jót kaptam a családomtól - igazán nem ezt érdemelték volna... - vallotta be. 

Hosszú idő volt, amíg rájött, mit rontott el, de változtatott, és most sokkal jobban érzi magát. Nyugodtabb, hízott is, boldog új párkapcsolatában, a családjával rendeződött a viszonya, újra sokat beszél az édesanyjával. 

- Gergő egy odaadó, figyelmes társ, hasonló a gondolkodásunk, jókat tudunk beszélgetni. Nagy tudású férfi, sokat tanulok tőle, és fel tudok nézni rá. (..) Mellette sokkal vagányabb, lazább lettem. Gergő mellett végre igazán nőnek érzem magam! Mindemellett neki is fontos a családja: van egy kislánya, és boldogsággal tölt el látni, mennyire jó apa! 

Weisz Fanni azt is elárulta, ha eljön az ideje, ő is szeretne édesanya lenni, és maximum három gyermekre vágyik. 

Szegedi Fecsó új párja bikinis bombázó

Pár hónappal szakítása után az üzletemberre rátalált az új szerelem egy 13 évvel fiatalabb modell személyében. A szerelmesek február közepén Mexikóba utaztak, de csak tíz napig maradtak, mert mindkettejüknek hiányzott a gyermekük. Bea igazi bikinis bombázó, és a szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít Fecsó volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Ezt is szeretjük