Vasvári Vivien és jóképű párja: Dubajban így ünnepelték másfél éves évfordulójukat
Vasvári Vivien és párja, Zsigmond Dubajban ünnepelték a másfél éves évfordulójukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien és üzletember párja, Zsigmond másfél éve alkotnak egy párt, ezt pedig különleges helyszínen ünnepelték meg. 

A harmincéves sztár és szerelme Dubajban romantikázott a hosszú hétvégén, ahonnan a szőke szépség több fotót is posztolt. 

Vasvári Vivien és párja másfél éve vannak együtt 

Megnézték az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városának nevezetességeit, és egy közös képet is posztoltak, amelynek hátterében a felhőkarcolókat látni.

A világ legnagyobb, 72 ezer négyzetméteren elterülő virágoskertjébe, a sivatag közepén található Miracle Gardenbe is ellátogattak. 

2003-ban, Valentin-napon nyitották meg, és november közepétől május közepéig látogatható, a 150 millió virág ekkor látható teljes pompájában. A minden évben megújuló kertben virágágyásokban, virágszobrokban és virágokkal bevont épületekben gyönyörködhetnek a látogatók. 

Vasvári Vivien 2019-ben, Mikuláskor ismerte meg az üzletember Zsigmondot, akinek az arcát először tavaly Valentin-napon, a malajziai nyaralásukon mutatta meg. Amikor megismerkedtek, a férfi is válófélben volt, ahogy Vivien is, és neki is van egy kislánya. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2020 nyarán sok időt töltöttek a Balatonnál, de külföldön, Spanyolországban is vakációztak. Bár Vasvári Vivi már ritkábban enged betekintést a magánéletébe, mint amikor Szegedi Fecsó volt a férje, időről időre posztolt közös fotókat, amikről azt láthattuk, remek párost alkotnak. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor a szőke híresség tavaly november közepén közölte, hogy szakítottak, egyedülálló anyaként éli a mindennapjait. 

A különválás nem volt végleges, januárban St. Moritzból ismét közös fotót posztolt egyetlen szóval: összetartozunk. 

Szegedi Fecsó párja bikinis bombázó

Pár hónappal szakítása után az üzletemberre rátalált az új szerelem egy 13 évvel fiatalabb modell személyében. A szerelmesek február közepén Mexikóba utaztak, de csak tíz napig maradtak, mert mindkettejüknek hiányzott a gyermekük. Bea igazi bikinis bombázó, és a szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít Fecsó volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Ezt is szeretjük