Milo 2004-ben nyerte meg a Való Világot - Mára jóképű filmrendező lett belőle
Irtó dögös pasi lett a Való Világ legfiatalabb nyerteséből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy mindössze 18 évesen milliomosok lettek. Milován Gyukin, vagy ahogy a magyar nézők ismerik, VV Miló nem ült a babérjain, mihelyt nagykorú lett, elhatározta, hogy benevez a Való Világ harmadik évadába.

Bátraké a szerencse, ugyanis nem csak beszavazták a játékba, de egészen a döntőig menetelt, ahol végül ő zsebelhette be a 70 millió forintos főnyereményt.

Így fest ma VV Milo

Fiatal kora ellenére egy percig sem részegítette meg a hirtelen jött pénz és népszerűség. A lehető legjobban tudott sáfárkodni az összeggel, megalapozta belőle a jövőjét. Két diplomát is szerzett, pénzügyi és marketing szakon végzett, ám hamar rájött, egyik sem lesz élete álma, így visszatért a tévézés világába, ám ezúttal a kamera másik oldalán.

- Elkezdtem az RTL Klubnál segédszerkesztőként dolgozni, majd ahogy teltek-múltak az évek, belekóstoltam a gyártásba is - mesélte a Való Világ Powered by Big Brother interjújában.

Egyre magasabbra jutott a csatorna ranglétráján, az Éjjel-Nappal Budapestben és a Bátrak földjében már felvételvezetőként dolgozott.

- Végül rájöttem, ebben nem tudom annyira kiélni a kreativitásomat, elkezdtem a rendezés felé kacsintgatni. Két éve végeztem a Werk Akadémián, Réz András filmes iskolájában, azóta rendezőként tevékenykedem.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott 2004 óta VV Milo, a Való Világ történetének legifjabb győztese.

Ezt is szeretjük