Emlékszel VV Leóra? A Való Világ jóképű pasija már 43 éves
Nagy Zsolt Leo a Való Világ harmadik szériájának második helyezettje lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világ harmadik szériája 2003 decemberének végén indult az RTL Klubon, Nagy Zsolt VV Leo néven költözött be a villába 2004. január 5-én. Ő volt a hetedik, aki beléphetett a villa ajtaján, a játék során 159 napot élt le ott. Akkoriban ő volt az egyik legnépszerűbb játékos, nem is csoda, hogy még a döntőbe is bekerült, ahol Milo volt az ellenfele. Nagyon szoros volt a verseny, végül 425 228 szavazattal a második lett.

A Leo becenév annyira ráragadt, hogy a mai napig mindenki ezen a néven ismeri őt. Miután véget ért a villalét, a Cool TV műsorvezetője lett. Mindig is érdekelte a média világa, ráadásul a képernyő is vonzotta. 2016-ban újabb lehetőség jött az életébe, a Sláger TV egyik műsorvezetője lett, de emellett szerkesztői és rendezői feladatokat is elvállal. 

Nagy Zsolt Leo régen és napjainkban.
Nagy Zsolt Leo régen és napjainkban.
Fotó: Facebook/Nagy Zsolt Leo

A The Fishing and Hunting csatornánál szintén szerkesztő és rendező, emellett van egy filmgyártó cége is, videoklipeket és reklámokat készítenek. A 43 éves Nagy Zsolt Leo korábban a Ripostnak árulta el, hogy sosem tanulta sehol a szakmát.

- Sem rendezni, sem szerkeszteni nem tanultam soha, viszont nagyon nyitott vagyok az új dolgokra. Hatalmas szerencsém, hogy annak idején bekerültem a Való Világba, hiszen a reality-nek köszönhetem, hogy belekerültem a tévés szakmába - magyarázta.

Ezt is szeretjük