A ValóVilág sztárja így állt bosszút hűtlen exén: magába bolondította azt, akivel megcsalták

VV Greg még intimfotót is küldött az exe új szerelmének.

vv-greg-coverkepe998

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

VV Greget, ismertebb nevén Einwiller Gregort a nézők a Való Világ 9. évadából ismerhetik. A szőke hajú férfi már akkor nagy feltűnést keltett extrém kinézetével és szókimondó stílusával.

Az egykori villalakó a műsort követően nehéz időszakon ment keresztül, párjával szakítottak, amely nagyon megviselte. VV Greg Lakatos Levente Levente klubja című podcastműsorában mesélt arról, hogy hogyan bánt el hűtlen exével.

VV Greg megcsalása 

A magyar Ken babaként is emlegetett valóságshow-sztár nem akármilyen módot választott arra, hogy fájdalmat okozzon az exének a múltban történt sérelmek miatt.

vv-greg-kepe
Fotó: Youtube/Lakatos Levente podcast

- Az exem megcsalt, amíg bent voltam a villában. Bosszút akartam állni, úgy voltam vele, hogy igazából két legyet egy csapásra le tudnék ütni.

Egykori szerelmének az új párja először alig akarta elhinni, hogy VV Greg érdeklődést mutat irányában, egészen addig, amíg elő nem került egy pikáns fénykép.

- Akivel megcsalt, azt magamba bolondítottam azért, hogy ők ne tudjanak együtt lenni. A srác azt mondta, hogy csak akkor fogja elhinni nekem ezt az egészet, ha küldök magamról neki egy intimfotót. Nyilván nem akartam telibe, ezért felhasználtam az unikornisom szarvát. 

VV Leo 2023-ban így fest

VV Leó, ismertebb nevén Nagy Zsolt ma is vonzó külsővel hódít.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük