A Való Világ sztárjával egy pláza közepén szakított párja: meg is csalta, amíg a villában volt

VV Greg súlyos depresszióba süllyedt, szerelmi élete miatt még az öngyilkosság is megfordult a fejében.

VV Greg szakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

VV Greget, eredeti nevén Einwiller Gregort a Való Világ 9. évadában ismerték meg a nézők. A hidrogénszőke hajú, extrém villalakó már akkor sokak emlékezetébe véste magát. 

A magyar Ken babaként emlegetett férfi a Való Világ után nehéz időszakon ment keresztül, toxikus párkapcsolata teljesen tönkretette.

VV Greg szakítása

Jó pár kilót felszedett, súlyos depresszióba süllyedt, és folyamatosan pánikrohamok gyötörték az egykori villalakót. Sokszor még az öngyilkosságot is fontolóra vette, alig látott kiutat a nehézségekből. Erről a kemény időszakról a Borsnak beszélt.

- Azt szokták mondani, hogy a szerelem öl, butít, és nyomorba dönt. Ehhez hozzátenném: vakít is. Sajnos én is ebbe a helyzetbe kerültem. Tavaly decemberben ért véget egy nyolc és fél éves kapcsolatom, az utolsó évek így, utólag visszagondolva kegyetlenek voltak.

Miután a Való Világ után visszatért szerelméhez, azzal kellett szembesülnie, hogy a lány megcsalta őt a bent tartózkodása alatt. Hiába próbált megbocsátani szerelmének, a helyzet egyre rosszabbá vált.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Annyira maga alá nyomott, hogy elkezdtem tőle függeni, onnantól kezdve bármit megtehetett velem, tudta, nem lesz következménye. Egy idő után visszaélt ezzel, rengeteget veszekedtünk, megesett, hogy megrángatott a nyílt utcán, lépten-nyomon megalázott mások előtt.

A szakításra egy plázában került sor, a nyilvános megalázás pedig végleg betette a kaput a szőke sztárnál.

- Rettenetesen csúnya volt az elválásunk. Gyakorlatilag egy pláza közepén szakított velem. A szemembe mondta, hogy régóta meg akar szabadulni tőlem.  

Nézd meg, hogyan néz ki VV Ágica napjainkban!

Szögeczki Ági csupán 28 esztendősen költözött be a villába. Sokan a mai napig élénken emlékeznek a VV Leóval folytatott se veled, se nélküled kapcsolatára. Ma már ritkábban szerepel, családanyaként éli a mindennapokat.

Emlékszel VV Ágicára 2004-ből? Ennyit változott 46 éves korára

VV Ágica 28 éves volt, amikor beköltözött a Való Világba. Ma már családanyaként él tízéves kisfiával.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük