A Való Világ sztárjával egy pláza közepén szakított párja: meg is csalta, amíg a villában volt

VV Greg súlyos depresszióba süllyedt, szerelmi élete miatt még az öngyilkosság is megfordult a fejében.

vv-gregor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Greget, eredeti nevén Einwiller Gregort a Való Világ 9. évadában ismerték meg a nézők. A hidrogénszőke hajú, extrém villalakó már akkor sokak emlékezetébe véste magát. 

A magyar Ken babaként emlegetett férfi a Való Világ után nehéz időszakon ment keresztül, toxikus párkapcsolata teljesen tönkretette.

VV Greg szakítása

Jó pár kilót felszedett, súlyos depresszióba süllyedt, és folyamatosan pánikrohamok gyötörték az egykori villalakót. Sokszor még az öngyilkosságot is fontolóra vette, alig látott kiutat a nehézségekből. Erről a kemény időszakról a Borsnak beszélt.

- Azt szokták mondani, hogy a szerelem öl, butít, és nyomorba dönt. Ehhez hozzátenném: vakít is. Sajnos én is ebbe a helyzetbe kerültem. Tavaly decemberben ért véget egy nyolc és fél éves kapcsolatom, az utolsó évek így, utólag visszagondolva kegyetlenek voltak.

Miután a Való Világ után visszatért szerelméhez, azzal kellett szembesülnie, hogy a lány megcsalta őt a bent tartózkodása alatt. Hiába próbált megbocsátani szerelmének, a helyzet egyre rosszabbá vált.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- Annyira maga alá nyomott, hogy elkezdtem tőle függeni, onnantól kezdve bármit megtehetett velem, tudta, nem lesz következménye. Egy idő után visszaélt ezzel, rengeteget veszekedtünk, megesett, hogy megrángatott a nyílt utcán, lépten-nyomon megalázott mások előtt.

A szakításra egy plázában került sor, a nyilvános megalázás pedig végleg betette a kaput a szőke sztárnál.

- Rettenetesen csúnya volt az elválásunk. Gyakorlatilag egy pláza közepén szakított velem. A szemembe mondta, hogy régóta meg akar szabadulni tőlem.  

Nézd meg, hogyan néz ki VV Ágica napjainkban!

Szögeczki Ági csupán 28 esztendősen költözött be a villába. Sokan a mai napig élénken emlékeznek a VV Leóval folytatott se veled, se nélküled kapcsolatára. Ma már ritkábban szerepel, családanyaként éli a mindennapokat.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük