Emlékszel VV Ágicára 2004-ből? Ennyit változott 46 éves korára

VV Ágica 28 éves volt, amikor beköltözött a Való Világba. Ma már családanyaként él tízéves kisfiával.

vv ági
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2002-ben elstartolt Való Világ első szezonja olyan magas nézettséget hozott, hogy a folytatás nem is volt kétséges. 2004-ben harmadjára nyitotta meg kapuit a luxusbörtön. 

Ebben az évadban olyan karakterek lettek hétköznapi emberekből országosan ismert realitysztárok, mint Tommyboy, Anett, Milo vagy Pandora.

VV Ágica 2023-ban

Szögeczki Ági, azaz VV Ágica is ebben a szériában szerepelt, 28 esztendősen költözött be a villába. Sokan a mai napig élénken emlékeznek a VV Leóval folytatott se veled, se nélküled kapcsolatára.

VV Ágica és VV Anett a Való Világ 3 egyik párbaján.
VV Ágica és VV Anett a Való Világ 3 egyik párbaján.
Fotó: RTL/Való Világ

Ő azon villalakók közé tartozik, akik a valóságshow után ki tudták használni a hirtelen jött ismertséget. Éveken át láthattuk különböző műsorokban: 2014-ben az Édes Életben engedett kamerákat az otthonába, illetve több magazin, köztük a Playboy címlapjára is fotózták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a mai napig igent mond egy-egy reggeli beszélgetős műsorra, talk-show-ra, 46 évesen ritkábban láthatjuk a képernyőn. Immár családanyaként éli a hétköznapokat. 2013-ban adott életet kisfiának, akit a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban mutatott meg a nyilvánosságnak.

ágica
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Azon túl, hogy Patrik leleplezett pár ciki dolgot az anyukájáról, például azt, hogy ha felidegesítik vezetés közben, gyakran szokott káromkodni, arról is láthattunk egy kisfilmet, milyen szoros a kapocs anya és fia között.

- Anya az én biztonsági hálóm, védelemben érzem magam vele - vallotta be a tízéves kisfiú, aki azt is kihangsúlyozta, hogy imádja, ha édesanyja megöleli.

VV Szabolcs egykor és ma

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Ezt is szeretjük