VV Anettet nagy bejelentést tett: 3 héttel a szeánsz után ezzel lepett meg mindenkit
VV Anett három héttel az ayahuascaszeánsz után elhagyhatta a kórházat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Anett a július 10-i ayahuascaszeánsz után három héttel elhagyhatta a kórházat. 

A szertartás után pár órával azzal okozott nagy riadalmat, hogy eltűnt, másnap életveszélyes állapotban, ruhátlanul találtak rá, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

VV Anettet kiengedték a kórházból

A pécsi klinikán több mint hat órán keresztül operálták. Eltört a lába, a bordája, a tüdejét is átszúrta egy csont, két csigolyája is megsérült. A hét elején egy kórházi látogató járókerettel közlekedve szúrta ki a folyosón, azt mesélte, nehezen mozgott, úgy hallotta, újra kell tanulnia járni

vv-anett3
Fotó: RTL Magyarország

Béres Anett július 21-én szólalt meg először. A közösségi oldalán azt írta, előző nap volt az utolsó műtétje, hála a szakszerű orvosi segítségnek és ápolásnak, nem lesz maradandó károsodása.  Szégyelli magát a történtek miatt, nagy hibát követett el, és azt ígérte, ha jobban lesz, őszintén elmondja, mi történt vele.

A cikk az ajánló után folytatódik

VV Anett szép csendben kedden, augusztus 2-án elhagyta a kórházat. A Blikknek megerősítette, hogy kiengedték, jelenleg az édesanyjánál tartózkodik. 

"Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!" - írta SMS-ben. 

Bár a kórházat elhagyhatta, rehabilitációra van szükség, a felépülés sokáig, akár egy évig is eltarthat.

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a győztes végül a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt. 

Ezt is szeretjük