VV Anett most így néz ki: mankóval és hevederrel szerepel a címlapon
VV Anettet öt órán át műtötték törött csigolyái miatt, egy milliméteren múlt, hogy nem bénult le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Anettet július 11-e hajnalban találták meg életveszélyes állapotban. Egy életre megbánta, hogy részt vett az ayahuascaszeánszon barátnőjével, Sáfrány Emesével. A főzettől, amit a szertartást vezető nő itatott meg velük, hátborzongató hallucinációi voltak, azt hitte, a sátán üldözi.

Bár hat óra elteltével meg kellett volna, hogy szűnjenek a víziói, ez nem így történt. Halálfélelme volt, és az erdőbe menekült. Több órán át menekült, végül egy magaslesre mászott fel, majd esett le - ekkor szerezte súlyos sérüléseit.

VV Anett a címlapon

Öt héttel a történtek után vállalta, hogy címlapon mutassa meg magát. Még hosszú út áll előtte, mire teljesen egészséges lesz: egyelőre mankóval tud járni, hátát pedig heveder rögzíti.

A 40. születésnapját a műtőasztalon töltötte, azzal, milyen súlyosak a sérülései, a pécsi kórházban szembesült: törött bordák, törött csigolya és törött sarokcsont. Mindezek ellenére boldog, örül annak, hogy életben maradt. Miután leesett, 24 órán át feküdt magatehetetlenül a szőlősben, akkor azt hitte, nem éli túl.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Hajnalban már annyira fáztam, és fájt a hátam, hogy ordítottam. Mondtam a Jóistennek, 

eddig bírtam, szeretnék meghalni, és vártam, hogy kiszálljon a lelkem a testemből.

- Tíz perc telhetett el, amikor elhajtott mellettem egy autó. Hárman ültek benne. Kiabálni kezdtem, ők találtak meg. Később megtudtam, kéthetente egyszer jár arrafelé valaki - mesélte a Story magazinnak.

anett
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A kálváriájáért a szeánszot tartó nőt okolja, akit sarlatánnak tart. Úgy gondolja, nem lett volna szabad egyedül hagynia őket, mert akkor látta volna, hogy nem múlt el a szer hatása, valamint két olyan embernek is jelen kellett volna lennie, akik nem isznak a teából, ez mégsem így történt, csak hárman voltak.

Jelenleg az édesanyjával él, ő gondoskodik róla. Párjával két éve szakítottak, de baráti a viszonyuk, ő is sokat segít. Béres Anett átértékelte az egész életét.

VV Szabolcs így él ma

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a szereplése után komoly édesapaként már nyilatkozott. Kíváncsi vagy, mi történt vele?

Ezt is szeretjük