Hátborzongató, VV Anett mit hallucinált igazából: először mondta el, mi történt a teaszeánszon
VV Anett a Fókuszban részletesen elmesélte, mi történt vele az ayahuasca-szertartás után.

béres-anett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt héttel ezelőtt a VV Anett-tel történtek alaposan felkavarták a bulvársajtót. Az egykori valóságshow-sztár július 10-én vett részt egy ayahuascaszeánszon barátnőjével, Sáfrány Emesével, néhány órával később eltűnt, csak másnap hajnalban találtak rá. Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

 Eddig csak találgatni lehetett, pontosan mi történt vele azokban a hosszú órákban, amíg az erdőben bolyongott. Hetekig tartott, mire eljutott odáig lelkileg, hogy képes legyen beszélni a történtekről. A Fókuszban először fedte fel az igazságot.

VV Anett hallucinációja

Jó néhány dologra rácáfolt. Nem igaz, hogy ruha nélkül találtak rá, nadrág volt rajta, csak a pólóját vette le. A hallucinációját illetően is hamisak a feltételezések, nem kígyókat látott, miután megitta a főzetet.

1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem igaz, hogy kígyókat láttam, nem tudom, ezt honnan vették, bárcsak kígyókat láttam volna. Konkrétan a 

A Sátánt láttam. Amit átéltem, azt senkinek nem kívánom.

Bekerült egy másik dimenzióba, és úgy érezte, nem tud kijönni onnan. Azt gondolta, ha olyan dolgot csinál, ami kizökkenti ezt az állapotot, akkor kijöhet belőle. Ordított, de úgy érezte, mintha egy labirintusban lenne, amiből képtelen kilépni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A szertartást egy nő vezette, Béres Anett szemében ő jelent meg sátánként. Úgy tudta tőle, a szer hat óra elteltével kiürül a szervezetéből, ennek ellenére csak néhány tiszta pillanata volt másnap reggel.

2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Olyan volt, mintha aludtam volna, de valójában végig harcoltam. Azt képzeltem, ha elalszom, akkor örökre bennragadok. Azért jött rám egy menekülési vágy, mert a nőtől féltem, aki tartotta.

Az erdőbe menekült, de nem tudta eldönteni, hogy a valóság vagy hallucináció, amit lát. Órákon keresztül rohant, mire kiért a szőlőshöz, ahol órákkal később, magatehetetlen állapotban megtalálták. Egy magaslesre mászott fel itt, onnan esett le, egy egész napot töltött a földön fekve. 

BB Évi így él napjainkban

2002. szeptember elsején indította el a TV2 a Big Brother című valóságshow-t, amit egy 21 éves, kaposvári, pultosként dolgozó lány, Párkányi Évi nyert meg. Az egyszerű, nyugodt, vidéki élet után nem volt felkészülve arra, amit a műsorral járó ismertség hozott a számára. 

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük