VV Anett 2 hónappal a szeánsz után: meglepő dolgot vallott be a Reggeliben

VV Anett, vagyis Béres Anett a Reggeliben elárulta, a szeánsz utáni balesetét követően csak jó dolgok történtek vele.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

VV Anett két hónappal az ayahuascaszeánsz után a Reggeliben mesélt arról, hogyan halad a felépüléssel. 

A súlyos balesete után a kórházban azt mondák Béres Anett édesanyjának, hogy várhatóan egy évbe telik majd, mire teljesen rendbe jön, de ehhez képest villámtempóban gyógyul. 

VV Anett állapota ma

Az idegsebésznél tett hétfői kontrollja után két hét múlva lekerülhet róla a gerincmerevítője: mivel kilenc hete a merevítő tartja a hátát, csak fokozatosan hagyhatja el, eleinte csak egy, majd két, aztán több órát nélkülözheti. A mankókat is nagyjából ezzel egy időben teheti le. 

vv-anett2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár súlyos sérüléseket szerzett a szeánszot követően, utólag nem bánta meg, hogy részt vett rajta, mert megkapta, amiért ment, és utána csak jó dolgok történtek vele. 

Hoztam egy rossz döntést, aminek lett egy rossz következménye, de utána velem tényleg csak jó dolgok történtek.

- Hálát adhatok, mert éltem az életemet, és kizökkentett a mókuskerékből. Például az, hogy az édesanyámhoz költözöm ennyi idősen, ez soha nem történt volna meg, én már 22 éves korom óta egyedül élek. A történtek után kénytelen voltam visszamenni, már másfél hónapja össze vagyunk zárva anyuval, és imádok ott lenni! - vallotta be az RTL Klub reggeli műsorában.   

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Arról is beszélt, nagyon sokan támadják, hogy el kellene mennie dolgozni. Az igazság az, hogy két munkája is van, és alig várja, hogy visszamehessen dolgozni. 

- Eddig is szerettem a munkám, de most még jobban érkelem, hogy két olyan munkám van, ami imádok. Mindenki nyaralásra vár, én most munkát szeretnék. 

vv-anett1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A férfi, aki megmentette, nem akart kamerák elé állni, de másfél hete siklósi otthonában fogadta Béres Anettet és szüleit. Nagyon hálás annak a kórházi ápolónak is, aki végig támogatta. Tőle tudta meg azt is, hogy amíg nem műtötték meg, egy tüsszentés is okozhatott volna nála lebénulást, mert a csigolyacsontja el volt törve, egy milliméteren múlt, hogy nem ment bele a gerincvelőbe. VV Anett a Reggeliben arról is beszélt, szerinte mi volt a vele történtek legnagyobb tanulsága. 

Hogy értékeljem, amim van! Akár a barátaimat, akik végig mellettem voltak, akár a munkámat, az életemet.

- Rájöttem, már nem is tudom, miért mentem el erre a teaszenánszra: volt egy dolog, ami miatt ki voltam borulva, de igazából az egy semmiség ahhoz képest, amit értékelni kell. És rájöttem arra, hogy jobban kell szeretnünk önmagunkat. 

- Lehet, hogy ez volt a lecke, amit ez a teaszeánsz adni akart, nem? - kérdezte a műsorvezető, Miller Dávid. 

Lehet. Végül is megkaptam a választ arra, amiért mentem. 

VV Anett hallucinációja

Eddig csak találgatni lehetett, pontosan mi történt vele azokban a hosszú órákban, amíg az erdőben bolyongott. Hetekig tartott, mire eljutott odáig lelkileg, hogy képes legyen beszélni a történtekről. 

Hátborzongató, VV Anett mit hallucinált igazából: először mondta el, mi történt a teaszeánszon

VV Anett a Fókuszban részletesen elmesélte, mi történt vele az ayahuasca-szertartás után.

Elolvasom
Ezt is szeretjük