Völgyi Zsuzsi ritkán látott lányával szerepelt: Glória szőke tünemény
Völgyi Zsuzsi kislánya örökmozgó, csacsogós ovis, aki imádja a közös játékot anyukájával.

völgyi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsinak lánya a mindene. Glória segítette át az élete elmúlt időszakának nehézségein: januárban adta be a válókeresetet, hat év házasság után mentek szét a férjével.

Az énekesnő a lehető legtöbb időt szenteli a kislányának, ami nem egyszerű a sok munka és feladat mellett. Egyedülálló anyukaként sokszor kell zsonglőrködnie az idővel.

Völgyi Zsuzsi lánya

Az anya-lánya napokat viszont mindenképpen be kell iktatni időközönként a naptárába. Az egyik ilyen programra a Tények Plusz kísérte el őket. Mivel Glória nem sokszor szerepel a képernyőn, a friss felvételeken szembetűnő, milyen sokat nőtt.

glória
Fotó: TV2/Tények Plusz

A szőke hajú, örökké mosolygós, tüneményesen cserfes kislány 2023 márciusában ünnepli hatodik születésnapját. Édesanyja örül, hogy még nem iskolás, így egyelőre könnyebb megoldani a közös, csajos időtöltést.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Vannak napok, amikor nem viszem óvodába, ezért örülök, hogy még nem iskoláskorú, mert ezt még megtehetjük.

Az énekesnő 15 kilót fogyott néhány hónap alatt. A súlyfelesleg nem csak esztétikai szempontból zavarta, az is fontos volt számára, hogy kislánya mellett a legfittebb legyen.

- Amióta édesanya vagyok, nagyon fontos, hogy az egészségem minden szempontból a topon legyen. Szűrővizsgálatokra járok. Mivel szívproblémáim voltak fiatal koromban, egyáltalán nem tett jót, hogy volt rajtam jó pár kiló.

Erdélyi Mónika és lánya

Erdélyi Mónika kisebbik lányával, Mollival együtt vonult végig a Beugró a Paradicsomba című vígjáték filmbemutatójának vörös szőnyegén. A tinilány ragyogóan szép volt édesanyja oldalán.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük