Völgyi Zsuzsi 20 kilót hízott: házassága részben emiatt ment tönkre
Völgyi Zsuzsi úgy érzi, túlsúlya lehetett az egyik oka annak, hogy tönkrement a házassága.

volcsi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsira több mint 20 kiló szaladt fel a pandémiás időszak alatt, amely már az egészségét fenyegette, és úgy érzi, ez lehetett az egyik oka annak is, hogy tönkrement a házassága. 

A túlsúlytól segítség nélkül nem tudott megszabadulni. Mára leadott 15 kilót, de az énekesnő még így sem teljesen elégedett. 

Völgyi Zsuzsi meghízott

Már ötéves Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória, az énekesnő azonban nehezen nyerte vissza terhesség előtti alakját, a pandémiás időszakok alatt ráadásul komoly evési kényszerrel küzdött.

- A terhesség alatt 23 kiló jött fel rám, de a szülés után fél évvel elindultam a fogyás útján, sokat sétáltam a babakocsival, az nagyon szépen vitte le a pluszokat. Aztán sajnos jött a pandémia, és a bezártság adott nekem egy evési kényszert. 

Völgyi Zsuzsi több mint 20 kilót túlsúllyal és a 15 kilós fogyás után.
Völgyi Zsuzsi több mint 20 kilót túlsúllyal és a 15 kilós fogyás után.

- Ezt úgy kell elképzelni, hogy elaltattam a lányomat, és mindent felfaltam, amit otthon találtam. Egy év alatt rám szaladt 20 kiló, ami se a szívemnek, se a színpadképnek nem tett jót.

A fellépőruháimat több számmal nagyobbra kellett cserélni, amit nagyon rosszul éltem meg. 

Túlsúlya miatt már a tükörbe sem nézett szívesen, és úgy gondolja, válásában is közrejátszott, hogy elvesztette lánykori alakját. 

- Úgy jöttem ki a tus alól, hogy már inkább bele se néztem a tükörbe, egyből bebugyoláltam magam egy törölközőbe, hogy ne is lássam magam.

A volt férjem egyszer megjegyezte, hogy ő egy patika nőt vett el, és járhatnék konditerembe.

- Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ez óriási lelki bombát adott a nőiességemnek. Talán ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Annyira megbántott, hogy ezek után már nem mutattam meg neki magamat meztelenül - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 41 éves sztár úgy érezte, egyedül nem tud lefogyni, akkor vágott bele a fogyókúrába, amikor a barátai ajánlottak neki egy receptúrát, amivel elnyomható az éhség, és nem lesz fáradt. 

- Mára nincsenek falási rohamok, és nem is vagyok kifacsarva. Nagy segítség, hogy úgy sikerült lefogynom, hogy közben az idegeimet és a környezetemet sem tettem tönkre. A másik, amitől szabadulnom kellett, a sok felhalmozott zsír. Ebben egy kúra részeként a teltségérzetről gondoskodó különleges rost segített. Azt vettem észre, hogy ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet is eszem. 

volcsi-zsuzsi-fogyas-utan

Völgyi Zsuzsi már 15 kilót adott le, és hosszú évek után visszaszerezte energikusságát is. Azt mondja, nem érte el célját, hat-nyolc kilótól még idén szeretne megválni.

Mohamed Fatima bombanővé fogyott

Mohamed Fatima elképesztő átalakuláson esett át, friss fotóin rá sem ismerni: 95 kilót fogyott, emellett néhány képen göndör, sötét fürtök helyett egyenes, vörösesbarna tincsekkel mosolyog a kamerába. 

Ezt is szeretjük