Völgyi Zsuzsi mégsem válik: férjével így találtak újra egymásra
Völgyi Zsuzsi tavaly még a válást is fontolgatta, de végül újra egymásra találtak férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi tavaly tavasszal árulta el, hogy férjétől már 2019 augusztusában elköltözött a gyermekükkel. Bár házasságuk válságba került, az énekesnő időközben rájött, nem szeretne elválni. 

Gáborral újra egymásra találtak, kislányukkal hármasban sok időt töltenek együtt, a 39 éves sztár a jegygyűrűjét is újra hordja.

Völgyi Zsuzsi kibékült férjével

A Romantic énekesnője 2015 augusztusában ment feleségül Gáborhoz, akivel 15 évvel korábban már jártak, de véget ért a kapcsolatuk. 2014-ben újra találkoztak, és kiderült, még mindig szerelmesek egymásba. Kislányuk, Glória, 2017 márciusában jött világra. 

volgyi-zsuzsi-tenyek
Fotó: TV2/Tények Plusz

A közös gyermeküknek nagy szerepe volt abban, hogy a szülők másfél év különélés után kibékültek. Völgyi Zsuzsi a TV2 Tények Plusz című műsorában azt mondta, a külön töltött időszak ráébresztette, hogy Gábor nagyon jó apuka, ő pedig nem szeretne elválni a férjétől, akitől azért költözött el, mert az évek óta elhúzódó házfelújítás felőrölte az idegeit. 

- Végül is mind a ketten beláttuk azt, hogy külön nagyon nehéz, és lassan elkezdtünk újra nyitni egymás felé. Most tyúklépésben, de újra kezd összeforrni a családunk. Nagyon érdekes év áll mögöttünk, az elmúlt év úgy telt, hogy azt gondoltam, el fogunk válni, de valójában nem történt semmi olyan eget rengető dolog, amiért külön kellene válnunk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az, hogy újra hordom a jegygyűrűt, ez a legjobb jele annak, hogy vannak dolgok, amik megjavíthatók, és miért ne tennénk, hiszen van egy olyan közös kincs az életünkben, akinek az arcára kiül a boldogság, ha anya és apa együtt tölti az időt - mondta az énekesnő a műsorban. 

volgyi-zsuzsi-tenyek2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Gábor igyekszik minden fontos alkalmon jelen lenni, az óvodába is együtt viszik Glóriát, és együtt is mennek érte.  Völgyi Zsuzsi egyelőre nem költözik vissza a közös otthonba, a felújítást a férfi tovább folytatja, de szabadidejét feleségével és kislányukkal tölti. 

- Nagyon sokat biciklizünk, kirándulunk együtt. A karácsony és az ünnepek szintén összehozták a hármas egységünket. 

Völgyi Zsuzsi a Blikknek azt nyilatkozta, a világjárvány is hozzájárult ahhoz, hogy férjével újra egymásra találtak. Mivel a korlátozások miatt nem nagyon lehetett hova menni, hármasban kirándultak, vagy otthon töltötték az időt. 

- Egyre gyakrabban fordult elő, hogy Gábor a kijárási tilalom miatt nálunk ragadt éjszakára, mert nem ért volna haza este nyolc előtt. Olyankor együtt vacsoráztunk, egyre többet aludtunk együtt. Éjjelenként a régi emlékeket felidézve öleltük át egymást, rádöbbentünk, hogy nem tudunk, és nem is akarunk egymás nélkül élni - árulta el a napilapnak.   

A '90-es és a 2000-es évek hazai együtteseinek énekesnői

Kunovics Katinkáért a közönsége 120 kilósan is odavolt, ő mégsem tudott megbékélni a súlyával. 2019-ben tudott véglegesen búcsút mondani a súlyfeleslegnek, összesen 60 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban nem csak az ő átalakulását nézheted meg, mutatjuk, mennyire megváltoztak a korszak leghíresebb énekesnői, például Völgyi Zsuzsi vagy Mohamed Fatima is.

Ezt is szeretjük