Voksán Virág fehérneműs fotón: két gyerek után így néz ki az egykori playmate

Voksán Virág kirobbanó formában és extra dekoltázzsal fotózkodik két gyermeke születése után.

Voksán Virág fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Voksán Virág nevét 2006-ban ismerte meg az ország, a fekete szépség ekkor robbant be a köztudatba a Playboynak fotózott képeivel, nem sokkal később pedig ő lett a Miss Hawaiian Tropic nyertese.

A 39 éves fotómodell 2015-ben ismerkedett meg üzletember párjával, Lacival, akitől két gyermeke született. Beni 2018 őszén, Vivien 2021 tavaszán érkezett a családba. A kétgyermekes édesanya nagyon figyel a külsejére és mindig dögös formában mutatkozik a nagyközönség előtt.

Voksán Virág fehérneműben

Az egykori playmate minden évben dögös karácsonyi fotózással nyitja meg az ünnepi szezont. Tavaly gyermekei és háziállataik is szerepeltek a képeken, idén bevállalós, fehérneműs képeken mutatja meg magát.

voksan-virag-kep
Fotó: RTL/Fókusz

- Nagyon karácsonypártiak vagyunk a családban, minden évben fotózással nyitjuk meg az ünnepet. Kicsit bele akartam vinni magamat is ebbe a fotózásba, de a szexis elemek azért megmaradtak. Én egy olyan csaj vagyok, aki szereti megmutatni magát, úgyhogy ez nem változott - mesélte a Fókusznak.

Voksán Virág alapjában véve elégedett magával, azonban mindig talál magán valamit, amin a két gyermek születése után már változtatna.

- Nem mondom, hogy még nem csiszolnék magamon valamit, ezért újra belefogtam az edzésbe. Szépen eljárogatok alakformáló órákra is és spinningelek mellette. Foglalkozom azzal, hogy mikor mit eszek. Szeretnék még formásodni és deréktájon is fogyni egy kicsit.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A lemezlovasként is tevékenykedő sztár szerint fontos, hogy a szülés után is nő maradjon és ne veszítse el a vonzerejét. 

- Sokan azzal takaróznak, hogy a gyerekekkel akarnak időt tölteni és azért nem mennek el edzeni, bár valójában, ha nem lenne gyerek, akkor sem mennének el. Olyanok is vannak, akik a munkát vagy a gyerekeket kifogásként használják valamire. Én nem ez a típus vagyok, hiszek benne, hogy magunkra is nagyon sok időt kell szánni.

Fontos, hogy megmaradjunk nőnek is, ne csak anyának, hiszen ez párkapcsolati oldalról is fontos tényező.

voksan-virag
Fotó: RTL/Fókusz

A modell büszkén osztotta meg azt is, hogy amióta gyermekei vannak, sokkal pozitívabb kommenteket kap a követőitől. Rengeteg anyuka keresi meg, tanácsot kérnek tőle és csodálják azért, hogy így néz ki a két szülés után.

- Amióta van a két gyerkőc, csak pozitív irányban változott a megítélésem, ha lehet így mondani. Inkább gratulációs üzeneteket kapok azért, hogy két gyerek után is foglalkozom magammal. 

Voksán Virág álomotthona

Voksán Virág 2015-ben ismerkedett meg üzletember párjával, akivel azóta már kétgyermekes szülőknek mondhatják magukat. Kisfiuk, Beni 2018 októberében, lányuk, Vivien pedig 2021 márciusában jött a világra. A négytagú család nem teljes a házikedvencek nélkül. A dögös DJ és kedvese öt kutyával osztozik azon az álomházon, amelyet két évvel ezelőtt kezdtek el felújítani.

Voksán Virág álomotthona: ebben a hatalmas házban lakik szerelmével és két gyerekével

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük