Voksán Virág álomotthona: ebben a hatalmas házban lakik szerelmével és két gyerekével

Voksán Virág megmutatta a kétszintes családi házát, amelyben minden gyerek- és kutyabarát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Voksán Virág 2015-ben ismerkedett meg üzletember párjával, akivel azóta már kétgyermekes szülőknek mondhatják magukat. Kisfiuk, Beni 2018 októberében, lányuk, Vivien pedig 2021 márciusában jött a világra.

A négytagú család nem teljes a házikedvencek nélkül. A dögös DJ és kedvese öt kutyával osztozik azon az álomházon, amelyet két évvel ezelőtt kezdtek el felújítani.

Ilyen Voksán Virág álomotthona

A Budapesten található, kétszintes családi ház idén került olyan állapotba, hogy végre beköltözhettek. Bár eleinte minimalista stílusúra álmodták meg a helyiségeket, hamar rájöttek, két pici gyerek és öt kutyus mellett ez nehezen kivitelezhető. A kialakításnál így inkább azt vették figyelembe, hogy a szobák teljes mértékben gyerek- és kutyabarátok legyenek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem volt egyszerű folyamat a renoválás, hiszen szinte a nulláról építették újra az ingatlant. A világjárvány okozta drágulást és a szakemberhiányt is megszenvedték, ezért a legtöbb feladatot saját maguk végezték el.

- A kivitelezők mi magunk voltunk, amit tudtunk, mi csináltunk. Sem tervezőnk, sem lakberendezőnk nem volt, mert egyrészt ezek a szolgáltatások eléggé horror árba kerültek az elmúlt időben, másrészt pedig úgy gondoltuk, hogy nekünk is van elég ügyességünk és jó ízlésünk - magyarázta a Fókuszban.

Hatalmas és gyönyörű családi házat hoztak létre a romokból, amelyben főleg a fehér és a szürke színek dominálnak. Az emeleten három hálószoba és egy fürdő, a földszinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali található.

Ezt is szeretjük