Megcsalás miatt vált el Veréb Tomi és énekesnő felesége: kiderült, a színész volt hűtlen

Veréb Tamás volt felesége két évvel a válásuk bejelentése után új dalában árulhatta el, mi volt a szakításuk oka.

Veréb Tamás válásának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021 szeptemberében sokakat meglepett a hír, mely szerint Veréb Tamás és felesége hét együtt töltött év után elválnak. Akkor közleményükben azt írták, nagy szerelem volt az övék, de hiába próbálták megmenteni a kapcsolatukat, belátták, jobb, ha külön utakon folytatják tovább barátokként.

Közel két év után derült ki, mi volt a szakításuk oka. A Bors vette észre, hogy Klajkó Szandra új dalának szövege eléggé beszédes. A túlélem című szerzeményből az olvasható ki, hogy megcsalás történt.

Veréb Tamás válásának oka

A lap meg is kereste az énekesnőt, jól feltételezik-e, hogy a dal volt férjéről szól. Klajkó Szandra burkoltan, volt férje nevét nem megemlítve megerősítette a feltételezést.

veréb
Fotó: TV2/Mokka

- Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja. A művészet csodás a feldolgozásra. 

Két hosszabb kapcsolatom volt, és mindkettő így végződött.

Kifejtette, szerinte fontos, hogy az ember lezárja a múltat, számára ehhez nagy könnyebbséget ad, hogy kiénekelhet, kitáncolhat magából mindent.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Hiszen ha valaki nem tesz le bizonyos mintákat, akkor azt viszi a következő kapcsolatába, és folyamatosan ismétli az eseményeket. Az is, akit megcsalnak, és az is, aki megcsalja a másikat. Mint valamiféle bevált recept, ami valójában senkinek sem jó.

Veréb Tamás a közösségi oldalain reagált erre. Hosszú posztját azzal indította, úgy érzi, ezek után tiszta vizet kell öntenie a pohárba: elismerte, valóban hűtlenség miatt ért véget a házasságuk. A sztár vallomását ide kattintva olvashatod el

 Olvass a magyar sztárok botrányairól!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a hazai sztárok, akik 2022-ben botrányba keveredtek.

A magyar színész bevallotta: megcsalta feleségét, gyereke is született szeretőjétől

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük