Vasvári Vivien édesanyja elárulta, miért válik Fecsótól a lánya
Vasvári Vivien édesanyja elárulta, miért ment tönkre a lánya és Fecsó házassága.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien és édesanyja között szoros az anya-lánya kötelék. Ágnes szerint a lánya biztosan lesz még boldog feleség, addig pedig egyedülálló anyaként is megállja a helyét, hisz eddig is ő szervezett mindent. Arról is beszélt, miért ment tönkre a lánya és Fecsó házassága. 

Ágnes és volt férje Nyíregyházán jártak főiskolára, a városban dolgoztak pedagógusként, majd elindították saját vállalkozásukat. Önállóságra szoktatták 32 éves bátyjával együtt, és arra nevelték őket, hogy az eredményekért tenni kell. Vivi háromévesen már tésztát gyúrt az édesanyjával, hatévesen pedig már elkészítette az első vacsorát a családnak: bundás kenyeret és kamillateát. 

Ágnes a Story magazinnak azt mesélte, a gyerekei azt látták, hogy két egyenlő, erős ember teremt egy családot, akik a munkán és a felelősségen is osztoznak.

- Alkoholt soha nem fogyasztanak, és minőségi időt töltenek a gyerekeikkel. A lányom ezt a mintát hozta otthonról. Az ő döntése volt, hogy másféle családi életre törekszik, vagy ugyanolyan szépen akar élni, mint a szülei. Az utóbbit választotta, még akkor is, ha én és az apja harminc év után elváltunk - mondta az asszony. 

Az ötven felett is gyönyörű nő szerint Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc házassága azért nem működött, mert a lánya nem tudta megvalósítani a boldog családról alkotott elképzeléseit. 

- Más mintát látott otthon, mint amilyenben élt, persze nincs olyan, hogy egy válásért csal az egyik fél hibás - mondta szűkszavúan Ágnes, aki a válása után Budapestre költözött, és a lánya közelében lakik, ahogy a fia is a párjával és a kislányukkal. 

Ágnes örömmel látja, hogy Vasvári Vivien és gyerekei, Ariana és Edward között is ugyanolyan szoros az anya-gyerek kapcsolat, mint közöttük a mai napig is, pedig a 28 éves sztár szigorú és következetes anya, aki ragaszkodik a szabályokhoz, és nem kényezteti el a gyerekeit. 

- Nem vesz sok játékot, sok ruhát, viszont rengeteg közös programot szervez, ezekbe a szívét-lelkét beleadja. A minap például anya-lánya napot tartottak Arianával. 

Vasvári Vivien édesanyja 56 évesen is gyönyörű

Vasvári Vivien édesanyja az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyen is részt vett, még a döntőbe is bekerült, de végül a tragikus körülmények között elhunyt Molnár Csilla fejére került a korona. Ágnes júliusban ünnepelte 56. születésnapját, ezt sokan el sem hiszik, annyira fiatalos. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük