Fecsó is megszólalt - Vasvári Vivien férje elárulta, miért válnak el
Vasvári Vivien férje, Fecsó először nyilatkozott a válás okairól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két héttel ezelőtt mindenki megdöbbent, amikor Vasvári Vivien kiposztolta a közösségi oldalán, hogy a házasságát Fecsóval lezártnak tekinti. A luxusfeleség egy interjúban azt is elárulta, miért válik el egy év házasság és négy együtt töltött év után Szegedi Ferenctől, és miért nincs esély a békülésre. Az üzletember eddig hallgatott, de a Fókusznak most exkluzív interjút adott. 

Vasvári Vivien azt mondta, a kapcsolatuk többször is volt mélyponton, de ő mindig harcolt, és esélyt adott annak, hogy együtt tudjanak élni, de mostanra be kellett látnia, ez nem megy. Most Fecsó állt kamerák elé, hogy az RTL Klub műsorában ő is elmondja, miért ment tönkre a házasságuk. 

fecso2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- A szakítás az úgy történt, hogy én egyik pillanatról a másikra eljöttem otthonról. Nekem most újra kell szerveznem az életemet. Vivi azt mondta, hogy vagy megváltozok, vagy pedig költözzek el.

Én már 39 évesen nehezen fogok megváltozni,

ezért inkább úgy döntöttem, hogy most még kicsi a gyerek, 15 hónapos, tehát kevesebbet fog ebből érzékelni, hogyha most döntünk így - kezdte a vallomást Fecsó a Fókuszban.

A férfi azt mondta, nehéz volt eljönnie, a mostani helyzet is megviseli, mert szép időszakot töltöttek együtt Vivivel, sok pozitív élmény érte. 

- Sok minden hiányzik, és sok minden nem. Sokszor előtörnek belőlem az emlékek, amikor látom a képeket, amik akkor készültek, amikor még együtt voltunk. Nehéz… (…) Több dolog történt velünk ebben a négy évben, mint másokkal akár húsz év alatt. Az elmúlt egy év is sűrű volt. Mi igazából eljutottunk négy év alatt oda, ahova mások sokkal hosszabb idő alatt. (…)

Nem bántam meg egyetlen percét sem az együtt töltött időnek, a házasságnak, a műsoroknak. 

- Most jött el viszont az a pillanat, amit ha tovább húznánk, akkor lehet, hogy évek múlva ugyanitt lennénk, de akkor már megbántam volna ezt az időszakot, amit együtt töltöttünk volna még. 

2018 őszén megnyerték a Nyerő Páros című műsort.
2018 őszén megnyerték a Nyerő Páros című műsort.
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében a nézők is betekinthettek a pár szenvedélyes magánéletébe, a műsort meg is nyerték. Ezt követően is gyakran szerepeltek, de Fecsó szerint ez nem okozott gondot kapcsolatukban.  

- Vivi is egy elég erős jellem, én is az vagyok. Mi voltunk, úgymond, az olaszos pár a Nyerő Párosban is. Ez izgalmas, felpezsdíti a kapcsolatot, de egy életet szerintem így nem lehet leélni, hogy van ez a feszültség, és elég sűrűn összeveszünk. 

A fő gond az volt, hogy én nagyon nem bírom, hogy a szabadságomat valaki bekorlátozza,

meg akarja mondani, hogy bizonyos dolgokat hogyan csináljak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a minimális korlátozást is nagyon nehezen viselem el, és a nagy gondom az, hogy

nem tudok kompromisszumokat kötni, és megyek a fejem után

- vallotta be őszintén Fecsó. 

Fecsó jelenleg a Balatonnál, a szüleinél lakik, visszaköltözött az egykori gyerekszobájába, de mielőbb szeretne visszatérni Budapestre. A napokban meg is találta a tökéletes lakást, pár hét múlva be is tud költözni. Ez azért is fontos, mert nem szeretne hétvégi apuka lenni, tavaly áprilisban született kisfiával szeretne sok időt együtt tölteni. Új párkapcsolatra egyelőre még nem vágyik. 

fecso
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az szeretném, hogy minden héten két-három napot velem legyen Edward. Akkor tényleg a teljes időt vele szeretném tölteni. (…) Középhosszú távú tervem, hogy építsek magamnak egy szép, nagy otthont, ahova beköltözök a fiammal vagy a leendő családommal. 

A pletykák ellenére sem Vasvári Vivien, sem Fecsó nem hisz a békülésben. Anyagi vitáik nincsenek, az esküvő előtt házassági szerződést kötöttek. A férfi szerint pár nyitott kérdés van csak, ilyen például a római-parti lakás vagy az autó, de reméli, ezeket is rendezni tudják.

Az üzletembert ugyanakkor zavarják azok a cikkek, amelyekben azt állítják, mindent a felesége teremtett meg a családjuk számára. Elárulta, hogy ő nem szereti a luxusdolgokat, ha valaki tárgyakkal villog, így ilyeneket nem is vett Viviennek, viszont szerinte egy nagyon jó életszínvonalat tartott fenn a lakástól kezdve a kocsin át az utazásokig. A kényelmükről személyzet is gondoskodott.

Vasvári Vivien ritkán látott édesanyja

Vasvári Vivi édesanyja idén júliusban ünnepelte 56. születésnapját, ám sokan el sem hiszik a korát, olyan gyönyörű nő. Ágnes az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyen is részt vett, még a döntőbe is bekerült, de végül Molnár Csilla fejére került a korona.

Ezt is szeretjük