Vasvari Vivien a válásról nyilatkozott - Ezért nincs esély a békülésre Fecsóval
Vasvári Vivien elárulta, miért nem fog kibékülni férjével, Fecsóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien szeptember 4-én sokakat meglepett, amikor kiposztolta az Instagram-oldalára, hogy úgy döntött, férjével, Szegedi Ferenccel közös életüket lezárja. Közös fotóikat is letörölte. Arról, hogy egy év házasság és négy közös év után mi vezetett a különváláshoz, csak szűkszavúan nyilatkozott. A 28 éves sztár azt mondta, a kapcsolatuk többször is volt mélyponton, de ő mindig harcolt, és esélyt adott annak, hogy együtt tudjanak élni, de mostanra be kellett látnia, ez nem megy.  

- A nyár elején is volt egy mélypont, amikor azt hittem, nincs tovább, mégis adtam egy utolsó esélyt Fecsónak. Vártam, hogy megváltozzon, de nem sikerült. Már nem élünk együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani. A válási papírokat még nem adtuk be, de a napokban erre is sor kerül majd. Remélem, sikerül mindent békésen megoldanunk - mondta a bejelentés napján a Blikknek.

Múlt hét óta szinte naponta jelennek meg az újságokban hírek Vasvári Viviennel és házasságával kapcsolatban. Meg nem nevezett ismerősök nyilatkoznak a vagyonelosztásról vagy arról, hogy szerintük Fecsó és Vivi újra egymásra talál majd, csak előbb ki kell ereszteniük a gőzt. A kétgyerekes édesanyánál betelt a pohár, először és utoljára az RTL Klub kamerái előtt beszélt őszintén a válásával kapcsolatos döntéseiről és érzéseiről. 

vasvari-vivien-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ma reggel úgy keltem, hogy az ismerőseim három különböző cikket küldtek át nekem, hogy mi jelent meg rólam. Örülnék annak, ha ezt helyre tudnám tenni, és tisztázni tudnám, igazából mi is a valóság - mondta a kedd esti Fókuszban Vasvári Vivien.  

- Valamiért így döntöttem, ezt mindenki fogadja el, ne kezdjen el találgatni.

Semmi valós állítás nincs abban, hogy mi békülni fogunk.

- Én azt gondolom, erre nincs esély. Adtunk rengeteg esélyt a házasságunknak, a kapcsolatunknak, de nem működött, és én igazából ezt szeretném véglegesen lezárni - árulta el a nézőknek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. 🙏🏻 Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. 🙏🏻 Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. 🙋🏼‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. 🙏🏻

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A pár közös gyermeke, Edward tavaly áprilisban született, de együtt nevelték a luxusfeleség korábbi kapcsolatából született ötéves lányát, Arianát is. A gyerekeik érdekeit tartják a legfontosabbnak, igyekeznek úgy megélni a különválást, hogy ők ne sérüljenek. A pletykákkal ellentétben anyagi vitáik sincsenek. 

- Szerencsére nem volt közös vagyonunk, és van házassági szerződésünk, már a házasság előtt lefektettük, hogy mi merre hány méter. Nincs veszekedés. 

Amikor megbeszéltük Fecsóval, hogy különválnak az útjaink, igazából egy hangos szó nem hangzott el,

teljesen nyugodtan, higgadtan álltunk ehhez a dologhoz. Azt gondolom, hogy a jövőben is jóban leszünk - a gyerek miatt mindenképp - mesélte a Fókuszban. 

Vasvári Vivien a műsorban azt mondta, nagyon szerette a férjét, akit mindig is tisztelni fog. Amióta kimondta, hogy váljanak külön, úgy érzi, felszabadult, megnyugodott, nem érzi, hogy stresszes lenne.   

vasvari-vivien
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Rengeteget veszekedtünk, mindenki tudja, hogy olaszos pár voltunk. Most elengedtem ezt az egészet, és azt érzem, megnyugodtam. A gyerekek nagyon jól vannak, én is. Remélem, így lesz a jövőben is - vallotta be őszintén. 

A jövőre nézve sok terve van, továbbra is modellkedik, és saját vállalkozásait vezeti, de életében a gyerekei az elsők. A család bővítése sincs ellenére. 

- Mindig is terveztem, hogy örökbe fogadok egy gyereket. Az a jövőre nézve sem változott. Most egyedül vagyok két gyerekkel, de hiszem, hogy meg fogom találni az igazi páromat, és ő is szeretne majd gyereket örökbe fogadni - mondta reménykedve. 

Vasvári Vivien és Fecsó a válókeresetet még nem adta be, de a luxusfelség szeretne mielőbb túl lenni rajta, és csak előre nézni.

Vasvári Vivien egyéves kisfia

Vasvári Vivien és Fecsó kisfia 2019. április 22-én ünnepelte az első születésnapját. A fiúcska tündéri, mosolygós gyerek, nemcsak az édesanyja olvad el a mosolyától, de a sztáranyuka követői is. Nézd meg képes összeállításunkban a kis Edward legutóbbi fotóit! 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük