Vasvári Vivien letiltotta Fecsót - Nem akar hallani róla
Vasvári Vivien már csak a közös gyerekük miatt beszél Fecsóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien szeptember elején jelentette be, hogy férjével különválnak. A sztáranyukát azóta ostromolják a férfiak, ő pedig nem titkolja, randizgat. Többször találkozott egy bizonyos férfival, akitől az Instagram-oldalára posztolt rózsacsokrokat is kapta. Mindig hűséges volt mindegyik párjához, és amíg együtt voltak Fecsóval, nem ismerkedett senkivel, de a különválásuk mindent megváltoztatott.  A 28 éves híresség az RTL Klub reggeli műsorában azt mondta, Fecsóval már csak közös gyerekükről, Edwardról beszélnek. 

Miután Vasvári Vivien múlt héten először nyilatkozott arról, hogy nem zárkózott be a négy fal közé, egy hónappal a különválás után elkezdett randizgatni, egy nappal később Szegedi Ferenc is kiposztolt egy képet, amin két nőt ölel. A szőke szépség szerint ez visszavágás akart Fecsó részéről lenni, de őt teljesen hidegen hagyja. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eltelt egy honap! Ideje randizgatni;)

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

- Nem nagyon beszélünk, csak a gyerekről, és ez nekem így teljesen jó. Találkozik Edwarddal, a gyerek megy hozzá, de másról nincs mit beszélni. Nem figyelem, mit csinál. Megmondom őszintén,

mindenhonnan le van tiltva, nem akarom látni, nem akarok hallani róla. Mint férfi, teljesen kizártam

- vallotta be a Reggeliben.  

Vasvári Vivien számára most is a gyerekei állnak az első helyen: rengeteget foglalkozik velük, az édesanyja is sokat segít, számtalan programot szerveznek. Úgy érzi, a gyerekek nem sínylették meg, legfeljebb a költözés viselheti meg Edwardot. Ariana is pont másfél éves volt, amikor annak idején elköltözött a kislány édesapjától, ez pedig a kisgyereket nagyon megviselte. Mivel Fecsó a lakásuk bérleti szerződését felmondta, most abba a lakásba költöznek vissza, ahol korábban Arianával kettesben éltek.

A kétgyerekes anyuka szerint ő is sokkal felszabadultabb, miután lezárta a házasságát. Bár nem volt soha huzamosabb ideig egyedülálló, nem tart attól, hogy nem állja meg a helyét. 

- Erős vagyok és kitartó, mert az életben már annyiszor csalódtam, meg olyan tragédiákon mentem keresztül, ami megerősített. Szerintem emiatt tartok ott, ahol.

vasvari-vivien-fb
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nem voltam huzamosabb ideig egyedül. Mérleg vagyok, akikre általában igaz, kell, hogy legyen valaki, aki babusgatja, ott van mellette, de most teljesen kiegyensúlyozottnak érzem magam: itt vannak a gyerekeim, akik mind a ketten anyásak, a munkám. Ha nem jön férfi az életembe, az sem érdekel.

Amióta nem él együtt Fecsóval, rengeteg üzenetet kap a követőitől, hogy a képeken azt látják, hogy teljesen felszabadult, sugárzik.

- Megkönnyebbültem. Nagyon stresszben éltünk, rengeteget vitatkoztunk, Fecsó az interjújában elmondta, hogy mi miatt, hogy ő milyen ember.  Emellett még bőven lehetne mit teregetni, de a mocskolódásba nem megyek bele - osztotta meg a nézőkkel Vasvári Vivien, aki négy éven keresztül reménykedett abban, hogy Fecsó megváltozik. 

vasvari-vivien-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az esküvőn még minden rendben volt, nem mentem volna hozzá, ha nem lett volna. Az utolsó fél év nagyon-nagyon rossz volt, az utóbbi kilenc hónapban azt mondtam, hogy elfáradtam, nem bírom. 

Vasvári Vivi azt is elárulta, van-e férfiideálja, és készen áll-e egy új kapcsolatra. 

- Egy komolyabb szűrőn kell, hogy végigmenjen. Nagyon érzékeny vagyok, érzelmes és romantikus, de kemény is. Félek amúgy újra szeretni egy férfit, nagyon félek, de megadom a lehetőséget. Nem tudom, hogy készen állok-e, úgy érzem, igen. Nincs ideálom. Ha tényleg jön egy olyan férfi, aki megfog, akkor hajrá.

Vasvári Vivien a Milano Fashion Weeken

Vasvári Vivien is ellátogatott a milánói divathétre, ahol nagy feltűnést keltett a Joó Beatrix divattervező nevével fémjelzett Sentiments Couture egyik kreációjában. 

Ezt is szeretjük