Vasvári Vivien máris randizik - Elárulta, kitől kapta a rózsacsokrokat
Vasvári Vivien egy hónappal a szakítás után randizik valakivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy házassága Fecsóval menthetetlen, egy évvel az esküvő és négy együtt töltött év után lezárja azt. Azóta a gyönyörű sztárt ostromolják a férfiak. Kiderült, egy titokzatos férfival már többször is randizott. 

A rajongók is kiszúrták a közösségi oldalán, hogy a kétgyerekes anyuka többször hatalmas rózsacsokrot kapott egy hódolójától, egyszer pedig a virágokon kívül fényfüzérek is fogadták a lakásban. Vasvári Vivien a Blikk csütörtöki Sztárchatjében olvasói kérdésekre is válaszolva azt mondta, mindig hűséges volt mindegyik párjához, és amíg együtt voltak Fecsóval, nem ismerkedett senkivel. Amióta különváltak, már más a helyzet. 

vasvari-vivien-rozsai
Fotó: Facebook/Vasvári Vivien hivatalos oldala

- Nem zárkóztam a négy fal közé, nem is vonultam apácazárdába. Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom. Nem szeretnék egyelőre többet mondani, de van valaki, akivel mostanában találkozgatunk, tőle kaptam a virágot is - árulta el a lap olvasóinak. 

Nemsokára beadja a válási papírokat, és reméli, hogy Edward édesapjával mindenben meg tudnak egyezni, hamarosan új életet kezdhet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni! ♥️🙏🏻

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

- Vágyom a szerelemre, sőt, szeretnék majd újra férjhez menni, de az biztos, hogy most szigorúbb szűrőn kell átmennie a jelentkezőnek - vallotta be, és azt is elárulta, milyen az ideálja. - Legyen sármos, magas, ne legyen izompacsirta, és a legfontosabb, hogy jó stílusa legyen.

Vasvári Vivien dögös ruhában a Milano Fashion Weeken

Vasvári Vivien is ellátogatott a milánói divathétre, ahol szeptember 17. és 23. között a legnevesebb divatházak már a jövő évi tavaszi/nyári kollekcióikat mutatták be. Nagy feltűnést keltett a Joó Beatrix divattervező nevével fémjelzett Sentiments Couture egyik kreációjában.

Ezt is szeretjük