Vasvári Vivien nem az igazi okot árulta el, miért válik el Fecsótól
Bár férje felmondta közös lakásuk bérleti szerződését, Vasvári Vivien továbbra sem kíván mocskolódni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien két és fél héttel ezelőtt jelentette be, hogy lezárja házasságát Fecsóval. Azt mondta, a kapcsolatuk többször is volt mélyponton, és ő mindig új esélyt adott annak, hogy együtt tudjanak élni, de egy év házasság és négy együtt töltött év után mostanra be kellett látnia, ez nem megy. 

Múlt héten Fecsó is interjút adott a Fókusznak, amiben elárulta, hogy egy percét sem bánta meg a kapcsolatuknak, amelyben a fő gond az volt, hogy ő nem bírja, ha a szabadságában kicsit is korlátozzák, és ha valaki meg akarja neki mondani, mit hogyan csináljon, emellett nem tud kompromisszumot kötni, megy a saját feje után. 

fecso2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Vasvári Vivien arról is beszélt a Fókusznak, hogy nagyon szerette a férjét, akit mindig tisztelni fog. Együttélésük alatt olaszos párként sokat veszekedtek, de amikor megbeszélték, hogy különválnak, egy hangos szó nem hangzott el közöttük. A jó viszonyt mindketten tavaly áprilisban született fiuk, Edward miatt is fontosnak tartják. Anyagi vitáik nincsenek, az esküvőjük előtt házassági szerződést is kötöttek. 

A különválás a hétvégéig nyugodt körülmények között zajlott, amikor is kiderült, hogy Szegedi Ferenc felmondta a lakásuk bérleti szerződését, ráadásul úgy, hogy Vasvári Viviennel mindezt nem beszélte meg, a 28 éves sztár éppen a milánói divathéten, külföldön értesült a történtekről.

A kétgyerekes anyuka a Blikknek azt nyilatkozta, megviselte, hogy Fecsó a tudta nélkül felbontotta a szerződést, és rossz húzás volt tőle ez a döntés, mert bár rá haragszik, a gyerekeken csattan. Szeretnek a lakóparkban élni, ahol a férjével való megismerkedése előtt is lakott, a lányának és a fiának ott vannak a barátaik.

- Nem tudom, mi lesz a következő lépése. Elveszi az autót? Semmi baj, ha az utcára rak, semmi baj, ha mindent elvesz, én egyedül is megállom a helyem. Mindent saját magam értem el az életben, felépítettem a karrierem. Ha kell, akkor ezután is megteremtek mindent a fiam és a lányom, Ariana számára - mondta a lapnak Vasvári Vivien. 

A temperamentumos szőke szépség a szavai alapján nemcsak szomorú, de mérges is lett volt párja döntése miatt, és egy érdekes megjegyzést is elejtett. 

- S ha már itt tartunk, ha Fecsó nem biztosítja a gyerekének a lakhatást, akkor beszéljünk arról, hogy a 32 millió forintom mikor kapom vissza. Korábban ugyanis ennyit adtam kölcsön neki egy befektetési projektbe. Ahogyan eddig, úgy ezután sem akarok mocskolódni,

és nem beszélek arról sem, hogy valójában miért válunk el. 

A hétvégén Vasvári Vivien azt is kiposztolta az Insta-sztorijába, hogy maradnak a megszokott otthonukban, ha kell, egyedül teremti meg a lakhatás feltételeit - szúrta ki a Bors

"Mi maradunk a "luxus" lakóparkban ezek után is, mivel én már itt éltem Fecsó előtt! Továbbra is megteremtek egyedül mindent a gyermekeim számára, hogy a kiegyensúlyozott életüket tudják folytatni. Azt gondolom, hogy egy költözés idegen helyre a gyerekeket nagyon megviseli, amit én nem szeretnék, hogy a gyerekeim sérüljenek lelkileg" - írta posztjában. 

Vasvári Vivien a Milano Fashion Weeken

Vasvári Vivien is ellátogatott a milánói divathétre, ahol nagy feltűnést keltett a Joó Beatrix divattervező nevével fémjelzett Sentiments Couture egyik kreációjában. 

Ezt is szeretjük