Durva, mit csinált Vastag Csaba az első randijukon: Evelin sírva is fakadt miatta

Vastag Csaba és párja első randija nem sikerülhetett volna rosszabbul. Biztos vannak, akiknél emiatt nem is lehetett volna folytatás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és párja kapcsolata úgy alakult, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Egyetlen dolgot kivéve: az énekes olyan dolgot tett az első randin, hogy előfordulhatott volna az is, nem követi második.

Evelinnel májusban hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat. Akkor már túl voltak az ismerkedés szakaszán, együtt éltek, és már abban is biztosak voltak, hogy közösen képzelik el a jövőt. Augusztusban a lánykérésre is sor került.

Vastag Csaba és párja első randija

Az első randijuk alapján azonban mindez még bizonytalannak tűnhetett a 25 éves szépség számára. Vastag Csaba és Evelin egy baráti társaságban ismerkedtek meg, már az első perctől biztosak voltak benne, van dolguk egymással.

profimedia-0733554550
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A negyvenéves előadó SMS-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét, majd rövidesen le is egyeztettek egy találkát kettesben. Ám itt jött a csavar, Vastag Csaba teljesen elfeledkezett a randevúról.

- Kisminkelve, szép ruhában vártam rá otthon. Nagyon rosszulesett, hogy elfeledkezett rólam, talán el is sírtam magam, de másnap bocsánatot kért. A második randinkon már sokat nevettünk, majd idővel összeköltöztünk - árulta el Evelin a Meglepetés magazin interjújában.

Az első döccenő után, és annak ellenére, hogy a lányt eleinte féltették a szülei a 15 évvel idősebb énekestől, kapcsolatuk kiegyensúlyozottabb nem is lehetne. A korkülönbség sem zavarja őket, hiszen míg Evelin érettebb személyiség, addig Vastag Csaba lazább a korosztályánál.

Olvasd el, milyen volt Vastag Csab áék eljegyzése!

Vastag Csaba, amit csak lehetett, bedobott a lánykérésnél: szerenádot adott, rózsaszirmokat szóratott mindenhova, majd amikor feltette a nagy kérdést, csillagszórók villantak fel a háttérben.

Ezt is szeretjük