Vastag Csaba eljegyezte a párját, Evelint: pazar fotóval jelentették be
Vastag Csaba eljegyezte a párját, Evelin igent mondott az énekesnek.

vastag-csaba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba megtalálta élete párját, biztos a dolgában, Evelint a friss posztja alapján el is jegyezte. 

Az énekes februárban ünnepelte a 40. születésnapját, míg a lánykérésre a lány szülinapján került sor. 

Vastag Csaba eljegyzése

„IGEN IGEN IGEN 3x is IGEN. Ez volt életem legcsodálatosabb születésnapja!!! Nem találom a szavakat. Örökké a Tiéd, Katicabogár” - olvasható a posztban.

Az első képen Vastag Csaba és kedvese is fehérbe öltözve mutatják a lány ujján csillogó gyűrűt, Evelin egy hatalmas, vörös rózsákból álló csokrot tart a másik kezében, de az asztalon is látható több kisebb csokor. A másodikon a szerelmesek csókot váltanak. 

Hogy pontosan hol történt a lányérés, azt nem tudni, de augusztus 4-én egy jachtról tettek ki szerelmes képet, a szöveg alapján családi nyaralásra utaztak. 

Az énekes május közepén állt a nagy nyilvánosság elé új párjával, Evelinnel a Story magazin címlapján szerepeltek, ekkor már hónapok óta együtt is éltek. 

- Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket - nyilatkozta akkor a sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Arról is beszélt, hogy legalább négy gyereket szeretnének, ha lehet, nem nagy korkülönbséggel. 

- Amit nagyon szeretek benne, a szépsége mellett, az a tradicionális neveltetés. Az a fajta értékrend, ami, azt hiszem, az én értékrendemhez leginkább közel áll. Nagyon fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás - mondta szerelméről a Fókusznak

Evelin korábban indult szépségversenyen, nemcsak gyönyörű, de okos is, három nyelven - angol, héber, beás - beszél anyanyelvi szinten, fontos számára, hogy egyedül is megálljon a lábán. A rivaldafény árnyoldalait, a bántó kommenteket még szokja, Vastag Csaba pedig mindent megtesz, hogy óvja. 

- Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól. 

Vastag Csaba 2005-ben 

Még azelőtt tűnt fel a szériában, hogy 2010-ben megnyerte az X-Faktort. Öt esztendővel a tehetségkutató előtt döntött úgy, hogy kipróbálja magát sorozatszínészként. Képes összeállításunkban további négy férfi hírességet mutatunk, akikről valószínűleg elfelejtetted, hogy szerepeltek a sorozatban.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük