Vastag Csaba ezért nem nősült meg - Elárulta az igazi okot
Vastag Csaba évek óta párkapcsolatban él, még sem gondol még nősülésre. Elárulta, miért nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csabáért rengeteg nő rajong, amióta 2010 decemberében megnyerte az X-Faktor első szériáját. A 38 éves énekes szíve azonban foglalt, évek óta párkapcsolatban él Görgényi Fruzsina színésznővel, akit sokan a Barátok közt Gigijeként ismernek. 

Míg azonban tíz évvel fiatalabb öccse, Vastag Tamás már kétgyerekes apuka, addig a Fonogram-díjas énekes életében még nem jött el sem a gyerekvállalás, sem az esküvő ideje. 

Vastag Csaba ezért nem nősült még meg

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina a Grease című musical próbái során kerültek egyre közelebb egymáshoz, amit a Pesti Magyar Színház 2015 októberében mutatott be. Eljegyzés ugyanakkor még nem volt. Az énekes a Hot! magazinnak beszélt arról, mi az igazi oka annak, hogy közel a negyvenhez még nem házas. 

vastag-csaba-fb
Fotó: TV2

Azt mondta, a szülei házassága jó példa számára arra, hogy évtizedeken át lehet boldogan együtt élni, hiszen lassan negyven éve házasok, ezért ő is hisz a házasság intézményében, de ugyanakkor fél is tőle. A környezetében azt látja, hogy szinte mindenki elvált, az emberek könnyedén lecserélik a párjukat. 

- Ha egyszer kimondanám, hogy ez örökké tart, akkor azt valóban úgy is gondolnám, illetve kötelezném magam ennek betartására. Az örökké pedig nagyon hosszú idő. Talán furcsának tűnhet, de

egy ekkora horderejű kinyilatkoztatásra, vállalásra még nem érzem késznek magam

- árulta el a hetilapnak.

Szereti a gyerekeket, de a gyerekvállalás ideje sem jött még el az életében. Két testvére van, Tamás öccsének már van két kisfia, így közvetlen közelről is látja, mekkora felelősséggel jár gyereket vállalni és nevelni. 

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina 2019 áprilisában a Playboy Man of the Year-gálán.
Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina 2019 áprilisában a Playboy Man of the Year-gálán.
Fotó: Playboy/Papp György-Földesi Máté

- Amikor majd eljön az ideje, szeretnék gondoskodó és odafigyelő szülő lenni, ugyanúgy megadni mindent a gyerekeimnek, ahogy én is megkaptam a szüleimtől. Tudatosan készülök erre a szerepre majd, ha időszerűnek érzem - vallotta be. 

Pély Barna új párja

Pély Barna újra szerelmes. Az énekes két évvel a válása után találta meg új párját. Már oda is költözött Évihez, akivel remélik, az idei karácsonyt már egy új, közös otthonban ünnepelhetik.

Ezt is szeretjük