Vastag Csaba gyönyörű barátnője bevallotta - Ilyen a kapcsolatuk valójában
Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina a Hot! magazinnak mesélt szerelmükről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és a Barátok közt színésznője, Görgényi Fruzsina 2015 óta alkotnak egy párt, még a Grease című musical próbái alatt szerettek egymásba. Hivatalosan 2017-ben vállalták fel a kapcsolatukat, szerelmük azóta is töretlen, tavaly már össze is költöztek. Az énekes és a színésznő is csak nagyon ritkán enged betekintést a magánéletükbe, a közösségi oldalaikon is csak kevés szerelmes fotó található kettőjükről. Görgényi Fruzsina a Hot! magazinnal viszont kivételt tett, és elárult néhány részletet a kapcsolatukról.

A szőke szépség többek közt elmondta, hogy párjának köszönhetően nőiesebbnek érzi magát.

- Mint minden nőnek, nekem is jólesik, ha elhalmoznak bókokkal, de jobban értékelem, amikor a szavak helyett a tettek beszélnek. Egy pillantás, egy mosoly: azok aztán igazán őszinte reakciók. Csabi is inkább némán dicsér, imádom elkapni az elismerő tekintetét. Ő az a férfi, aki emeli a nőiességemet, elhiszem, hogy Csabinak én vagyok a legszebb - mesélte a lapnak.

A sztárpár a 2017-es Star Wars-film bemutatóján együtt jelent meg.
A sztárpár a 2017-es Star Wars-film bemutatóján együtt jelent meg.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hozzátette, vannak olyan ruhadarabok, melyeket csak a párja kedvéért visel. Ezzel is próbál kedveskedni neki. Harmónia jellemzi a kapcsolatukat, nincs féltékenység közöttük.

- Mindketten megszoktuk már, hogy ebben a szakmában dolgozunk, hogy folyamatosan a tekintetek kereszttüzében vagyunk. Ha teret engednénk a zöld szemű szörnynek, abba belebolondulnánk - tette hozzá.

Dögös nő Gáspár Laci felesége

Gáspár Laci, a Megasztár felfedezettje, illetve az X-Faktor mentora már évek óta boldog házasságban él párjával, Nikivel. Nézd meg, micsoda bombázót vett el a népszerű énekes!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük