Vastag Tamás fiatalon lett kétgyerekes apuka - Nagyobbik fia már óvodás
Vastag Tamás csak ritkán beszél fiairól, a Mokkában most elárult róluk pár dolgot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Tamás nevét a 2010-es X-Faktorban ismerte meg az ország, amelynek elődöntőjében búcsúzott, miután a bátyjával, Csabával vívott párbajéneklés során alulmaradt. A tehetségkutató óta folyamatosan koncertezik, színházi zenés darabokban játszik, és A Dal című műsorba is bekerült háromszor. 

Nem csak a karrierje, a magánélete is harmonikus, 28 évesen már kétgyerekes apuka. Nagyobbik fia, Sándor Samu 2016. június 22-én, a kisebbik, Péter másfél évvel később, 2018. január 22-én született. 

Vastag Tamás gyermekei

Vastag Tamás óvja magánéletét, sem a párjával, sem a gyerekeivel nem szerepel, a kicsikről fotókat sem láthattunk. A Mokkában ugyanakkor néhány dolgot elárult a fiairól, akikkel a színházi bemutatók idején kevesebb időt tud tölteni: a november-december-január hónapokban sokat dolgozott, és ingázott Győr, Sopron és Budapest között. A Győri Nemzeti Színházban az Elisabeth című musicalben Rudolf herceget alakítja, a Soproni Petőfi Színházban pedig a Zenta című rockoperában játszik.

vastag-tamas
Fotó: TV2/Mokka

Az énekes nagyobbik fia már óvodás, neki már igazodnia kell az intézményesített oktatási rendszerhez. 

- Az embernek megszakad a szíve, hogy ilyen fiatalon kvázi munkába kell állni, bekerül az ember a körforgásba: az óvodát követi az általános iskola, a középiskola, majd az ember elkezd dolgozni. Reggel hallgatni azt, hogy "Apa, ma ne legyen ovinap!", az nehéz - mondta a TV2 reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy a gyereknevelés oroszlánrészét a felesége viszi, főleg egy próbákkal és bemutatókkal teli színházi időszakban. A fiai megnézték már híres édesapjukat egy-egy próbán, de ahhoz még kicsik, hogy az előadás lekösse őket, és kivárják a végét. 

vastag-tamas2
Fotó: TV2/Mokka

Vastag Tamás szeret főzni, kikapcsolja, így a háztartási munkákba azzal is be tud segíteni, hogy beáll a konyhába. Néha a vasárnapi ebéd elkészítését is magára vállalja. Szeret leveseket, főleg thai leveseket készíteni. A fiai egyelőre az egyszerűbb fogásokat szeretik: krumplifőzelék, rakott krumpli, krumplipüré. 

5 magyar sztár, aki fiatalon lett apuka

A Neoton Família sztárja, Végvári Ádám a gimnáziumban ismerkedett meg élete szerelmével, Ildikóval, akit az érettségi után nem sokkal feleségül is vett. A zenész 19 éves múlt, amikor első lányuk megszületett. Képes összeállításunkban rajta kívül mutatunk még másik négy magyar sztárapukát, akik szintén nagyon fiatalon alapítottak családot, és nem bánták meg. 

Ezt is szeretjük