Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust: 3 hétig gyötörték a tünetek, ma sincs jól
Várkonyi Andrea arcüreggyulladása nem akart gyógyulni, ekkor kezdett koronavírusra gyanakodni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkba is elért a koronavírus-járvány második hulláma, ami a sztárvilágot sem kíméli. Gáspár Laci után tegnap Liptai Claudiáról és Polyák Lilláról derült ki, hogy megfertőződtek, ma pedig Várkonyi Andrea adta hírül, hogy átesett a betegségen.

Bár már kezében tartja a negatív tesztjének eredményét, három héttel ezelőtt őt is ledöntötte a lábáról a Covid-19. A betegség a mai napig nem maradt tünet nélkül, még mindig nem érzi jól a szagokat, és sokkal fáradékonyabb, mint azelőtt.

Várkonyi Andrea is átesett a koronavíruson

Hetekkel ezelőtt arcüreggyulladást kapott, hiába kezelte mindenféle módon, nem tudott meggyógyulni. Aztán egyszer csak megszűnt az ízérzékelése, ekkor kezdett a Covidra gyanakodni.

- Tényleg csak a magam és a környezetem megnyugtatására csináltattam meg a PCR-tesztet, aztán jött a meglepetés. Pozitív lett. Váratlanul ért, hiszen a tünetek nem voltak tipikusak, nem volt lázam, izomfájdalmam, fejfájásom - mesélte a Borsnak.

- Az életünket Nórival egyik percről a másikra kellett átrendezni, kezdődött ugyanis a kéthetes karantén.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Biztos benne, hogy lányán is átment a kór, de szerencsére nála csak nagyon enyhe tünetek jelentkeztek. Mindössze másfél napig tartó nátha formájában mutatkozott meg rajta.

A 45 éves sztár nem akart betegségével haknizni, ezért nem beszélt róla korábban. Most azonban saját példájával szeretné a megelőzés fontosságát hangsúlyozni.

- Nem szeretnék nagykövete lenni ennek a történetnek, de higgyék el nekem, hogy érdemes maszkot hordani. Elsősorban azért, mert tényleg veszélyben vannak az idős emberek, a szüleink, akikre vigyáznunk kell.

Várkonyi Andrea és kamasz lánya

Bochkor Nóri nemcsak a talpraesettséget és a céltudatosságot tekintve ütött az édesanyjára, de külsőre is nagyon hasonlítanak, sőt, ahogy a kamasz lány nő, egyre inkább egymás kiköpött másai.

Ezt is szeretjük