Liptai Claudia is koronavírusos - Nagyon rosszkor jött neki a karantén
Liptai Claudia videóbejelentkezésben tudatta, hogy pozitív lett a Covid-tesztje.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia egy videóposztban tudatta ma délben, hogy pozitív lett a Covid-tesztje. Más bejelentésre készült már napok óta, de ígérte, mindent bepótol. 

Ma délelőtt egy másik színésznőről is kiderült, hogy koronavírusos, Polyák Lilla is a közösségi oldalán tudatta a hírt. 

Liptai Claudia koronavírusos

- Az összes olyan produkcióban, amiben mostanában dolgozom, nagyon felelősségteljesen tesztelik a résztvevőket, így a tegnapi napon én is túlestem egy PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen se nekem, se a családomnak semmilyen tünete nincsen.  

- Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem folyik az orrom, nem köhögök, nincs rossz közérzetem, úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett - mondta a videóban. 

Azt is hozzátette, hogy pont egy nagyon elfoglalt időszaka a mostani az életének, de természetesen a szabályokat betartják, otthon maradnak karanténban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

1 évvel ezelőtt ilyenkor már nagyon vártuk, hogy megmutathassuk nektek az új szerelemgyerekünket amin hónapokig dolgoztunk. Mondjuk ez így elég furán hangzik🤪❤️🤩 Minden álmomat felülmúlta az a fogadtatás amit a vendégeinktől kaptunk. Aztán jött egy nehezebb időszak amikor tavasszal zárva kellett tartani az üzletet a vírus miatt. De nyár óta újra dübörgünk és felkészültünk az őszi karácsonyi éhes, édes szájakra is. Holnap pedig közösen megünnepeljük az első szülinapunkat. Szeretettel várunk mindenkit a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. @patakicuki @dongelato @edes_kettes #patakicuki #cukianyucukiapu #szülinap

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Pont ma ünnepelték volna a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Pataki Cuki első szülinapját férjével, Pataki Ádámmal, erről napok óta posztolta a visszaszámlálós képeket. Azt ígérte, bepótolják, amint lehet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma délelőtt egy másik színésznő, Polyák Lilla is a közösségi oldalán tudatta, hogy elkapta a koronavírust, így családjával ő is kéthetes karanténba vonult. Ő észlelt magán tüneteket, egy-két napja megfázás jeleit produkálta, amit láz és gyengeség kísért. 

Gyengeség és rosszullét miatt Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté is otthon maradt az elmúlt napokban.

A színész még várja a tesztje eredményét, de a tünetek koronavírusra utalnak, emellett kontaktszemélyként mindenképpen kötelező karanténba vonulnia. 

Liptai Claudia lánya modell lett

A Frida Kahlo inspirálta fotósorozatban Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka is szerepel, aki nagyon élvezte a munkát, és örülne, ha lenne folytatása, mert nagyon érdekli a modellkedés. 

Ezt is szeretjük